Yoda, super suwaczek, w kóncu widać dokładnie o ile Twój Adaś jest starszy od Karolinki i nie bedziemy więcej się głowić. Współczuje Twojemu teściowi też wiele lat lemu miałam taką przychodę i to ze strzeżonego osiedla spod mojej klatki w której parkowałam ukradli mi radio, to była duża strata, ale i tak wiekszy szok przeżyłam jak mając full ubezpieczenie powiedziano mi że zwrócą tyle ile bedzie na fakturze. Było na niej 500 zł a oddali 50 zł bo potrącili masę różnych rzeczy. Oczywiście z ubezpieczalnią się szybko pozegnałam. Natomiast to nie był koniec bo jak chciałam kolejne ubezpieczenie to straciłam zniżki przez zgłosznie tej szkody, wiec ją wycofywałam bo bardziej mi się opłacało nic nie zgłaszać. Banda złodzieji po obu stronach :-)
Ja ramki na razie nie zamawiam bo sie nie moge zdecydować, a spacerówkę mam.
Asiu85 dobrze że telefon się ożywił ale może na wszelki wypadek potraktuj to jak znak i zapisz sobie gdzieś najważniejsze kontakty. Biedny Oluś, a tak apropo czy dzieciom w tym wieku można dawać jakieś naturalne zdrowotne rzeczy typu miód, cytrynka itp. Mówiłaś ostatnio o kupnie szczoteczki, czytałam że niemowlętom bez ząbków myje się gazikiem tak jak Yoda mówiła a tym co mają pierwsze ząbki to kupuje się silikonowe szczoteczki. Zresztą mam tę gazetkę w wózku to jak bedziesz miała ochotę to w poniedziałek sobie poczytasz.
:-) Miłej niedzieli Dziewczyny :-)