reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

reklama
ok Yoda zatem, ustawienia - panel kontrolny - edytuj sygnature i masz okienka najwyzej sprawdz sygnature, niżej edytuj sygnaturę i najniżej obrazek w sygnaturze - Ty wklejasz w to drugie i kliknij podgląd sygnatury wtedy wyskoczy Ci na górze to co zrobiłas a w srodkowym klikniesz zapisz i masz. A teraz który skopiować to dobre pytanie - nie wiem bo mi nie pokazuje juz ale możesz próbować każdy z osobna wklejać i któryś załapie ( Asiu85 apel do Ciebie może Ty pamietasz bo Ty mi pomagałaś :-)). Yoda sprawdz też ustawienia w ramce poniżej ja mam takie: (może w tym masz cos zle zaznaczone:
Zezwól na Podstawowe BBCodeNakieruj kursor na powyższą frazę, aby zobaczyć spis BBCode. Tak Zezwól na BBCode Kolorów Tak Zezwól na BBCode Rozmiaru Tak Zezwól na BBCode Czcionki Tak Zezwól na BBCode Wyrównywania Tekstu Tak Zezwól na BBCode 'Lista' Tak Zezwól na BBCode Adresów Tak Zezwól na HTML Nie Allow Image BB Code Tak Zezwól na BBCode Kodu Nie Zezwól na BBCode PHP Nie Zezwól na BBCode HTML Nie Zezwól na BBCode Cytatu Tak Zezwól na Emotikony Tak Może Umieszczać Obrazy do Sygnatury Tak Może Umieszczać Animowane Obrazki w Sygnaturze Tak

Hej dziewczyny!
Yoda z tego co pamiętam to się wklejało ten pierwszy adres. Tylko musisz sprawdzić czy ci np jakieś dodatkowe spacjie nie wskoczą na początku.
Kochane straciłam rękę tzn telefon. Nie wiem co się z nim stało. Albo jest mokry ( nie wiem jakim cudem, być może Olek wie) albo pada mi wyświetlacz. Narazie się suszy. Zobaczymy co z tego będzie. Tyko mam kontakty na telefonie, bo nie mam miejsca na sim.. Będzie problem..

HA HA HA jest, chciałam jeszcze dorzucić foto, ale już nie wyszło :wściekła/y:

Dzięki dziewczynki za pomoc :-)

Ale mieliśmy dziś piękną wrześniową sobotę, my z Adasiem i J. byliśmy dwa razy na spacerku.

Dziś w nocy teściowi wybili szybę i ukradli radio z samochodu zaparkowanego pod tym nowym dużym przedszkolem (koło mnie). Radio warte może 50zł bo stare, a wymiana szyby 250 zł !!! A my z J. też zostawialiśmy (powtarzam zostawialiśmy, bo od dziś zabieramy) radio w samochodzie, też nie mamy jakiegoś szaleństwa, ale widze że na wszystko się łaszą.

Dziewczyny rozumiem że brak odzewu na wózek mam rozumieć jako brak zainteresowania, dopytuje bo jutro bedzie u mnie ta koleżanka, to go sobie zabierze z balkonu.

Czy zastanawiałyście się nad tymi odciskami? Ja zamawiam w poniedziałek.

Udanej, pogodnej niedzieli :-)

Witam mamusie w ten słoneczny, piekny, niedzielny poranek!
Yoda śliczny suwaczek. Przykro z powodu radia. Powiem Ci szczerze, że my też zostawiamy w samochodzie. Nawet nie chowamy, ale chyba zaczniemy.
Dziewczyny Olek znowu zagilany. Wczoraj to leciało mu z noska jak z kranu, a do tego jeszcze strasznie się ślini. Gdzie te nasze zęby?
Telefon działa :happy:. Upieklo mi się tym razem. Nie mam pojęcia c się z nim stało i skąd była woda w srodku.
Pozdrawismy i miłego dnia życzymy.

Yoda, super suwaczek, w kóncu widać dokładnie o ile Twój Adaś jest starszy od Karolinki i nie bedziemy więcej się głowić. Współczuje Twojemu teściowi też wiele lat lemu miałam taką przychodę i to ze strzeżonego osiedla spod mojej klatki w której parkowałam ukradli mi radio, to była duża strata, ale i tak wiekszy szok przeżyłam jak mając full ubezpieczenie powiedziano mi że zwrócą tyle ile bedzie na fakturze. Było na niej 500 zł a oddali 50 zł bo potrącili masę różnych rzeczy. Oczywiście z ubezpieczalnią się szybko pozegnałam. Natomiast to nie był koniec bo jak chciałam kolejne ubezpieczenie to straciłam zniżki przez zgłosznie tej szkody, wiec ją wycofywałam bo bardziej mi się opłacało nic nie zgłaszać. Banda złodzieji po obu stronach :-)
Ja ramki na razie nie zamawiam bo sie nie moge zdecydować, a spacerówkę mam.
Asiu85 dobrze że telefon się ożywił ale może na wszelki wypadek potraktuj to jak znak i zapisz sobie gdzieś najważniejsze kontakty. Biedny Oluś, a tak apropo czy dzieciom w tym wieku można dawać jakieś naturalne zdrowotne rzeczy typu miód, cytrynka itp. Mówiłaś ostatnio o kupnie szczoteczki, czytałam że niemowlętom bez ząbków myje się gazikiem tak jak Yoda mówiła a tym co mają pierwsze ząbki to kupuje się silikonowe szczoteczki. Zresztą mam tę gazetkę w wózku to jak bedziesz miała ochotę to w poniedziałek sobie poczytasz.
:-) Miłej niedzieli Dziewczyny :-)

Yoda Ja też narazie dziękuję za ramkę i za wózek.
Nawna ja wiem o tych gazikach i o szczoteczkach. Właśnie za taką specjialną się rozglądam. Co do miodu to wg wytycznych twoja mała jest za mała, ale wiesz jak to jest. Miód jest sporym alergenem. Natomiast cytrusy też sie wprowadza jako jedne z odtatnich. Ja po niedzieli kupię miód, bo mi się skończył i będę dawać Olkowi z cytryną. Woda z miodem bardzo mu smakuje. No ale... Poszukaj sobie artykułów Amerykańskiej Akademi Pediatrii (AAP) na temat żywienia niemowląt. To to co Ci mowiłam kiedyś i mi się przypomniało jak to się nazywało.

Asiu85 ja miałam na myśli Twojego Olka bo mówiłas o tym miodzie no i jestes bardziej odwazna we wpowadzaniu nowosci. Ja to sama nie jem miodu i wielu innych alergenów, choć musze pomyslec co kiedy i jak bo wydaje mi się ze mimo wszystko lepiej żeby najpierw Karolinka spróbowała takich rzeczy w moim mleku a potem jako gotowy produkt.

reklama
Hej dziewczyny,
Bartek po wizycie u lekarza w srode wydawał się być zdrowy, jednak w piątek już go zaczął męczyć kaszel i katar:-(. Zaraził się od taty, a od wczoraj ja z nimi choruje. Więc cała nasza trójka chora. We wtorek może się zobaczymy, ale następny, aż wyzdrowiejemy.
Yoda dzieki za rameczke, my już mamy gotowy proszek do odcisku raczki albo nozki czekamy az Bartus skonczy roczek i wtedy mu zrobimy odlew, a o lżejszej spacerówce pomyslimy w przyszłym roku. :-)
Pozdrawiamy

Do góry