reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

reklama
Dziękuje Wam dziewczyny za fajny spacer. Naprawde było mi bardzo miło. Mam nadzieję, że nasze przyszłe spotkania też dojdą do skutku. Pozdrawiam Was :-).
Namawiam inne mamy, szczególnie te, które przyglądają się naszemu forum i nie mają śmiałości napisać, by się odezwały. Napewno wszystkie serdecznie przyjmiemy do naszego bemowskiego grona mam.

Hej dziewczynki, również przyłączam się do podziękowań i mam nadzieje że do zobaczenia ;-)

Podaje link do klubu mam na Bemowie, chca zorganizowac piknik, może któraś z was bedzie miala czas i ochote przyjsc, nas najprawdopodobniej nie bedzie bo w soboty jezdzimy na dzialke, ale jeszcze zobaczymy.

Navna kiedy dokładnie braliście ślub, my teraz 21.08. bedziemy mieli 2 latka, a wy jakos zaraz obok nas

Pożegnanie lata – piknik

Yoda a Ty się wybierasz na jakieś spotkanie do tego klubu?? Ja bym się wybrała tylko też raczej na tygodniu i fajnieby było z komś..

Asia85 Ja napewno tam sie wybiore, ale to juz we wrzesniu, bo teraz w sierpniu sa same świetlice, nigdy nie byłam na tym, ale to przychodza, albo i nie, mamy i siedza i plotkuja, to ja juz wole na swiezym powietrzu poplotkowac, a tam isc na jakies konkretne spotkanie. Lipiec sierpnien nic nie ma ale we wrzesniu napewno (tak mi sie wydaje) cos bedzie to mozemy sie umowic i isc razem.

Cześć Dziewczyny :-) Też uważam że spacer nam się udał i obyśmy częściej się tak spotykały :-)

Yoda my mamy 22 sierpnia 3 rocznicę ślubu, a jesteśmy ze sobą już ponad 11 lat !!!

Magdzik20 pytałaś o te badania krwi, one są na Arki Bożka 1 (osiedle za Lidlem) tel 6652038 w godz 7-12. Jest tam lekarka albo pielęgniarka co specjalizuje sie w takich maleńkich szkrabach jak nasze.

Ja na ten piknik nie dam rady ponieważ mam urodziny szwagierki :-( ale do klubu od września jak najbardziej też się na to pisze.

Navna, jestesmy lepsi z mężem bo nam mija tak jak pisałam 2 lata ślubu a łącznej znajomości ponad 12 lat, więc my juz przed slubem jak stare dobre małżeństwo;-).
Jesli pogoda dopisze w przyszlym tyg to ja bym proponowala spacerek w tym parku co Asia85 mowila. Z tego co zrozumialam to on jest za Wola Parkiem. Może jakies kocyki bysmy wziely i mały piknik w cieniu ze szkrabami zrobiły. My dziś z Adasiem usiedlismy sobie na kocyku pod drzewkiem, zjedlismy jabłuszko i było BAAARDZO sympatycznie.

Co do pikniku ja jestem jak najbardziej za. Też myślałam o kocykach. Nie mam planów na przyszły tydzień więc nawet poniedziałek może być.
Ja chętnie wybrałbym się też na tą świetlice. Chcę żeby Olek miał jak najwięcej kontaktu z innymi dziećmi, żeby żłobek później nie był dramatem.
A my z mężem jesteśmy razem prawie 3 lata, ale za to jak! Mamy sporo za sobą...
Jakby ktoś miał ochotę dziś na wspólny spacer to dajcie znać.

reklama
Yoda w takim razie gratuluje :-)
Co do poniedziałku na współny spacer to ja nie bedę mogła no bo mamy rocznicę i mąż wolne w pracy bierze :-p
Dziś na spacer Asiu ja jestem chętna nawet miałam w tej sprawie pisać o której i gdzie ???

Do góry