reklama
85asia
Fanka BB :)
Dziękuje Wam dziewczyny za fajny spacer. Naprawde było mi bardzo miło. Mam nadzieję, że nasze przyszłe spotkania też dojdą do skutku. Pozdrawiam Was :-).
Namawiam inne mamy, szczególnie te, które przyglądają się naszemu forum i nie mają śmiałości napisać, by się odezwały. Napewno wszystkie serdecznie przyjmiemy do naszego bemowskiego grona mam.
Namawiam inne mamy, szczególnie te, które przyglądają się naszemu forum i nie mają śmiałości napisać, by się odezwały. Napewno wszystkie serdecznie przyjmiemy do naszego bemowskiego grona mam.
Hej dziewczynki, również przyłączam się do podziękowań i mam nadzieje że do zobaczenia ;-)
Podaje link do klubu mam na Bemowie, chca zorganizowac piknik, może któraś z was bedzie miala czas i ochote przyjsc, nas najprawdopodobniej nie bedzie bo w soboty jezdzimy na dzialke, ale jeszcze zobaczymy.
Navna kiedy dokładnie braliście ślub, my teraz 21.08. bedziemy mieli 2 latka, a wy jakos zaraz obok nas
Pożegnanie lata – piknik
Podaje link do klubu mam na Bemowie, chca zorganizowac piknik, może któraś z was bedzie miala czas i ochote przyjsc, nas najprawdopodobniej nie bedzie bo w soboty jezdzimy na dzialke, ale jeszcze zobaczymy.
Navna kiedy dokładnie braliście ślub, my teraz 21.08. bedziemy mieli 2 latka, a wy jakos zaraz obok nas
Pożegnanie lata – piknik
Asia85 Ja napewno tam sie wybiore, ale to juz we wrzesniu, bo teraz w sierpniu sa same świetlice, nigdy nie byłam na tym, ale to przychodza, albo i nie, mamy i siedza i plotkuja, to ja juz wole na swiezym powietrzu poplotkowac, a tam isc na jakies konkretne spotkanie. Lipiec sierpnien nic nie ma ale we wrzesniu napewno (tak mi sie wydaje) cos bedzie to mozemy sie umowic i isc razem.
navna
Cześć Dziewczyny :-) Też uważam że spacer nam się udał i obyśmy częściej się tak spotykały :-)
Yoda my mamy 22 sierpnia 3 rocznicę ślubu, a jesteśmy ze sobą już ponad 11 lat !!!
Magdzik20 pytałaś o te badania krwi, one są na Arki Bożka 1 (osiedle za Lidlem) tel 6652038 w godz 7-12. Jest tam lekarka albo pielęgniarka co specjalizuje sie w takich maleńkich szkrabach jak nasze.
Ja na ten piknik nie dam rady ponieważ mam urodziny szwagierki :-( ale do klubu od września jak najbardziej też się na to pisze.
Yoda my mamy 22 sierpnia 3 rocznicę ślubu, a jesteśmy ze sobą już ponad 11 lat !!!
Magdzik20 pytałaś o te badania krwi, one są na Arki Bożka 1 (osiedle za Lidlem) tel 6652038 w godz 7-12. Jest tam lekarka albo pielęgniarka co specjalizuje sie w takich maleńkich szkrabach jak nasze.
Ja na ten piknik nie dam rady ponieważ mam urodziny szwagierki :-( ale do klubu od września jak najbardziej też się na to pisze.
Navna, jestesmy lepsi z mężem bo nam mija tak jak pisałam 2 lata ślubu a łącznej znajomości ponad 12 lat, więc my juz przed slubem jak stare dobre małżeństwo;-).
Jesli pogoda dopisze w przyszlym tyg to ja bym proponowala spacerek w tym parku co Asia85 mowila. Z tego co zrozumialam to on jest za Wola Parkiem. Może jakies kocyki bysmy wziely i mały piknik w cieniu ze szkrabami zrobiły. My dziś z Adasiem usiedlismy sobie na kocyku pod drzewkiem, zjedlismy jabłuszko i było BAAARDZO sympatycznie.
Jesli pogoda dopisze w przyszlym tyg to ja bym proponowala spacerek w tym parku co Asia85 mowila. Z tego co zrozumialam to on jest za Wola Parkiem. Może jakies kocyki bysmy wziely i mały piknik w cieniu ze szkrabami zrobiły. My dziś z Adasiem usiedlismy sobie na kocyku pod drzewkiem, zjedlismy jabłuszko i było BAAARDZO sympatycznie.
85asia
Co do pikniku ja jestem jak najbardziej za. Też myślałam o kocykach. Nie mam planów na przyszły tydzień więc nawet poniedziałek może być.
Ja chętnie wybrałbym się też na tą świetlice. Chcę żeby Olek miał jak najwięcej kontaktu z innymi dziećmi, żeby żłobek później nie był dramatem.
A my z mężem jesteśmy razem prawie 3 lata, ale za to jak! Mamy sporo za sobą...
Jakby ktoś miał ochotę dziś na wspólny spacer to dajcie znać.
Ja chętnie wybrałbym się też na tą świetlice. Chcę żeby Olek miał jak najwięcej kontaktu z innymi dziećmi, żeby żłobek później nie był dramatem.
A my z mężem jesteśmy razem prawie 3 lata, ale za to jak! Mamy sporo za sobą...
Jakby ktoś miał ochotę dziś na wspólny spacer to dajcie znać.
reklama