reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

Dziewczyny z 12 :)
Chwilowo mieszkam na 10 u taty bo u mnie remont. Nie moglam patrzec na to mieszkanie. Skoncze malowanie i zapraszam na parapetowke przy herbatke:) Bedziemy w kontakcie.

Marta bardzo chetnie wpadniemy z Igorem :-) a to tyczy sie tylko dziewczyn z 12??? Bo my z 2 jestesmy:laugh2:

Dziewczyny chce sie wam pochwalic ze jestem w ciazyyyyyyyyyyy:tak::-D:-D:-D:-D:-D tak wogole to jestesmy w szoku bo udalo sie za pierwszym razem!!!!:szok: Dzis dzwonie do gina umowic sie na wizyte, ale dopiero tak 3 lutego zeby bylo juz cos widac:-)

Hej
Judith wielkie gratulacje!!!!!!!! to sie nazywa strzal w dziesiatke:-)
No to bedzie synek mial rodzenstwo:tak:

Rosi w 100% podpisuje sie pod twoim postem a propos Tygryska:tak:

Klaudusia czy robisz tez piling kwasem glikolowym a jesli tak to ile procentowym?
Kiedys nim robilam i bylam zadowolona z efektow.

Kurcze ale nas zmoczylo dzis w drodze do przedszkola rano,brrr co za anomalie pogodowe nas nawiedzaja.A po u-banach w koszach pelno polamanych parasoli widzialam,takie wietrzysko.

Dziewczyny te co bagietki nadziewane robily-pytanko:czy juz z tym nadzieniem w srodku nie rozejda sie one po pokrojeniu skoro bagietka ma byc na pol przecieta?

no oczywiscie judith dla Ciebie ogromne gratulacje!!!! super, ze Igorek bedzie mial rodzenstwo, pewnie jestescie przeszczesliwi - szczerze GRATULUJE :):):)

a jak tam wogole spotkanko, doszlo do skutku?? sama bym sie z wami spotkala, tylko jeszcze troche czasu potrzebuje na ogarniecie nowego mieszkania...

klaudusia ja moze kiedys tez bym z jakiegos zabiegu chetnie skorzystala, na dzien dzisiejszy to jednak musze koniecznie fryzjera odwiedzic bo na glowie to mam juz masakre :/:/

beabea dlatego ja nawet dzis z mlodym na polko nie wyszlam :/ pogoda okropna!

Tak poza tym to u mnie oprocz przeprowadzki nic ciekawego - zapalenie piersi zlapalam :( dwa dni walczylam z goraczka. w nocy z niedz. na pon. trafilam nawet do szpitala bo temp. mialam juz 39,5 i nie spadala. Mialam ogromnego stresa bo musialam swojego Kubusia o 1.30 ze soba targac bo jak wiecie on butli nie chyci i z tego wzgledu musial byc przy mnie. Po prostu stresu mialam co nie miara :( Poki co mam antybiotyk i jest dobrze, mam nadzieje ze sie to juz nie powtorzy...

reklama
Do góry