reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Ja jestem w Welsie i tu tez zadnych polskich lekarzy nie ma i ja tez zawsze przygotowywuje sie troche do wizyt bo jednak codziennie nie uzywa sie slowek ciazowych.. No a Aussee swietna sprawa zimna woda ale bardzo czysta i wogole dalej w tym kierunku przepieknie :-) a my jitro do polski na tydzien .. ciekawe jak zniose podroz ale to juz ostatnia wizyta przed porodem i po porodzie tez tak szybko sie nie wybierzemy bo trzeba bedzie te papiery wyrobic malemu plus jak do tego dojdzie sroga zima to zobaczymy kiedy uda sie znowu zjechac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe no dziewczyny sie rozpisaly :D

Dziewczyny help jakis dobry odplamiacz? Moze jest jakis specjalny dla dzieci zebym mogla dolac do prania?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola Flecken Teufel czy cos takiego w Müllerze znajdziesz w takiej malej butelce. Duzo osob poleca.
Ja uzywam tez Gallseife jest nawet linia dla dzieci z zabka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co ola a ja caly czas uzywam oxy z biedronki. Nawet vanisch sie chowa. Jak dostalam ciuszki dla malej przed porodem jeszcze to kupil wszystko wymoczylam na noc i jak nowe. Zadnych plam a kosztuje ok 8 zl. Potem piore juz w pralce normalnie i mala uczulenia nie ma nawet. ;)
Paula a ktory to juz tydz i ile masz do pl??ja bylam w 34 tyg mamy 1000km i bylo ok chociaz nie powiem ze strach byl ze moze mnie cos brac ale naszczescie wszystko bylo w porządku ;)

Ostatnia edycja:
Taki cudak ;) i dwa zeby
20160726_182005.jpg

A tu wariactwa na macie
20160728_124949.jpg
w rogu butelka po wodzie ktorej lucja oddac nie chciala jak nalewalam do szklanki ;)
I posciagane skarpetki
20160728_124952.jpg

Dzis jadla pierwszą marchewe ;) zjadla wszystko tak jakby to nie bylo nic nowego na koncu troche plula ;)

Załączniki

• 20160726_182005.jpg
    20160726_182005.jpg
    484,5 KB · Wyświetleń: 126
  • 20160728_124949.jpg
    20160728_124949.jpg
    603 KB · Wyświetleń: 118
  • 20160728_124952.jpg
    20160728_124952.jpg
    651,9 KB · Wyświetleń: 116
  • 20160728_125005.jpg
    20160728_125005.jpg