reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Kulka najpierw pojdziesz na ktg. Bedzie trwalo z pol godz. Chyba ze dzidzius bedzie spal to dluzej jak to u mnie bylo.
Potem pojdziesz na usg ;) a pozniej do anestezjolga na konsultacje dotyczaca znieczulen. Tam jest polak ;) moze tez bedzie i jutro . ;)

reklama
Anitaka dzięki :*:* Ale super by było gdyby faktycznie ktoś tam z pl był. Chyba biorę faceta jeśli zdania nie zmienił hehe :D a jak zmienił to na siłę go wezmę:rofl2: bo sama się strasznie boję tam zostać :(

Wiesz fajnie jak bedzie z toba. Bo u mnie np polozna wyszla jak mialam ktg robione mowila jalby cos sie dzialo zeby zaraz dzwonila albo jak wody odejda. Mielismy do dyspozycji swoj pokoj ze tak powiem. Kazali mi chodzic. Mialam chociaz z kim pogadac. Bo bylam tam od 8 do chyba 15 bo jak juz mala sie urodzila ptzed 14 to zostawily nas samych z dzieckiem ;) i potem wazenie itd. Takze fajnie jak ktos jest.

Fajnie by bylo zawsze lepiej w towarzystwie :) Musimy jakoś wcześniej to zgłosić ze chcemy być razem? Ctrzeba pokój rezerwować?

Nie cos ty. My razem weszlismy. M nie wiedzial co robic ma i chcial mnie zostawic a polozna nie nie ze razem mozna. A jakby nie chcial byc w czasie juz ostatniej fazy porodu to moze wyjsc i polozna zawola jak bedzie po wszystkim. ;) ja ciesze sie ze nie bylam sama ;) to wielkie wsparcie

Ooo pomoc męża nieoceniona! Serio :)

Anitaka no ja kupiłam tutaj, widziałam polskiego Duluxa ale nie było mojego koloru. Pomalowane drugi raz i jest git :)
I nawet podłogi pomyłam. Znacie jakąś fajna pastę do Laminatu w płynie? Żeby się nie ścierał tak szybko i trochę zabłysnął?? Może być też taka do polerowania, przeżyje jakoś :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
No wlasnie ja kiedys w polsce kupilam pronto chyba i bylo super ale niewiem czy tu jest takie ;)
Mi by sie tez przydalo cos do nablyszczenia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry