reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Karolask no narazie mi chodzi o sama kuchnie ;) Dzieki za info i czekam na fotki moze mnie cos zainspiruje bo mi sie tyle projektow podoba ze ciezka decyzja przedemna. Co do reszty mieszkania to mysle ze pojdzie z gorki byle by przebrnac przez kuchnie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola no też wydaje mi się, że nie tak źle z ceną, bo mnie wszyscy straszyli, że tu takie horrendalne kwoty, że początkowo w ogóle nie braliśmy pod uwagę zrobienia kuchni tutaj. Wiadomo, te najlepsze kosztują bardzo dużo, np Dan Küchen. Nam ten pan doradził jak on to powiedział: siostrę znanej dobrej firmy kuchni, jest tańsza, ale jak na tą cenę również dobra jakościowo. Z wykonania jestem bardzo zadowolona, chociaż czas pewnie zweryfikuje, używamy ją od końca lutego, no oby wszystko było ok :)

U nas antena jest ustawiona na dwie lub trzy satelity, także polską tv bez problemu odbieramy :) może i u Was tak będzie.

Karolask hehe no w sumie :p jeśli mają takie życzenie, to bronić im nie będę [emoji12][emoji12]
Oj kaska ucieka na urządzanie jak nie wiem, jak dobrze, że mieliśmy nawet spore rozliczenie z Finanzamt, po drodze Urlaubsgeld, to wszystko w mieszkanie idzie, ale w końcu już nie mam kartonów udających meble :D a jeszcze do nie dawna były :p

Ola macie jeszcze troszkę czasu, porównajcie sobie tu i w Polsce :) my gdybyśmy mieli więcej czasu, to na pewno jeszcze byśmy popytali w innych firmach w Polsce, ale już gonił nas czas, a kuchnię chciałam mieć w miarę szybko.

Ola antena może faktycznie być ustawiona jak pisze Vixen. Weź też pod uwagę czas realizacji. Jak już znajdziesz firmę, to może być oblegana i trzeba będzie swoje odczekać ;)

Vixen u nas stoją w korytarzu narazie puste czekające na stare graty :D aaa pralkę też zabieram [emoji14] a kasa płynie jak nie wiem [emoji389] [emoji389] [emoji389]
A te wszystkie Deko to też niezła sumkę zrobią...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny dzieki za pomoc :* :)

Bylismy wczoraj na basenie mala zanim sie przyzwyczaila oj plakala dobre 20min ale po tym czasie juz byla szczesliwa w wodzie. Bylismy ponad godzine zeby ja wymeczyc, myslalam ze chociaz w nocy bedzie ladnie spala, ale gdzie tam pobudka co 20 min i przy cycku tylko chce spac kupilam smoczka zeby ja oszukac ale za nic w swiecie nie chce. W dzien dluzej pospi tylko w hustawce w lozku spi 15min i sie budzi to samo w wozku jak jedziemy spi tylko stajemy z automatu sie budzi. To moje dziecko im starsze tym bardziej niedobre[emoji14]lobuz rosnie ;)

1469509376107.jpg

Jest i zdjecie z basenu ;)

Załączniki

• 1469509376107.jpg
    1469509376107.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 215
Ola jaka ona juz fajna jest ;) my w miesiac temu na basenie bylismy ale w pl. W kolku wtedy nie chciala plywac ;) teraz ma weekend mamy sie tez na basen wybrac ;)

My wlasnie planujemy od wrzesnia zapisac ja na nauke plywania raz w tygodniu praktycznie za darmo u nas w szkole wiec skorzystamy :)
Haha karola tak tak juz wiecie[emoji14]

reklama
Witam wszystkie mamy :) piszę do Was z pytaniem... Jestem w ciąży i dostałam od gin skierowanie do szpitala tzn żeby zameldować się gdzie chce rodzić. Wybrałam Wilhelminenspital. Dzwoniąc tam dziś Pani powiedziała że mam przyjść w listopadzie. Czy to nie za późno? Skierowanie ważne jest miesiąc, a do listopada daleko. Czy wtedy w listopadzie mogą mi powiedzieć że nie mają terminów na mój termin porodu (luty). Proszę Was bardzo o odpowiedź. :*

Do góry