reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Ale mam pecha .. wczoraj jadlam bardzo wypieczony chleb i chyba pękł mi ząb z tylu chyba to jest siódemka.. bolec nie boli ale obawiam sie ze moze zaczac i prawą stroną nic nie moge zjesc. Jestem w 30 tc miala ktoras moze taki problem ? Rentgena i znieczulenia pewnie nie mogę dostac ??? :'(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula89 przeswietlenia ci zrobic nie moga, ale znieczulenie tak bo ja tez mialam w ciazy znieczulenie. Mysle ze cos wymysla idz do dentysty niech to obejrzy.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

I po zębie.. musialam wyrwac i.dostalam znieczulenie i przeswietlenie tez mi zrobil bo musial i mowil ze to jest miejscowy rentgen + dostalam ten plaszcz ochronny wiec nie powinno nic byc maleństwu..

Paula no jak tak mowili. Mi nie chieli zrobic rentgena za nic w swiecie. Przynajmniej masz juz po problemie ;)
My dzis po szczepieniu nasza domowa waga troche przeklamuje mala wazy 6.600 wiec jest juz co nosic ;)

Aniag gratulacje ale fajny kawaler:) oby dalej taki grzeczny był:) mojemu mężowi się syn marzył i będzie miał drugą córeczkę :p
Ja walczę z cukrzycą ale nie jest źle dieta i 7 posiłków dziennie :)

Ola13650 no to fakt juz jest co trzymac na rękach.. :-) a mała szczepienia dobrze znosi ? Ja juz padam na twarz dzis bo znieczulenie już nie działa i zaczynam powoli wszystko odczuwać ale w srodku korzenie byly pokruszone wiec gdyby wdalo sie zakażenie to bym dopiero miała jazdę bez trzymanki..

Paula życzę, żeby było już bez zębowych ekscesów :) Ja byłam w ciąży u dentysty ale bez znieczulenia, rentgenów itp.

Gabi super :) dziewczynki są fajne. Mój chciał zawsze chłopca i dziewczynkę jak ja, ale teraz stwierdził, że on chyba by wolał jednak drugą córeczkę, bo ta taka fajna jest [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ola super :) no to goni nasze klocki :D ale ona musi dopiero lekko się nosić haha u nas 7800 już :D ale teraz już Laura zwolniła z przybieraniem... ufff ostatnie 4 tyg jakieś 450

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Paula tabletki przeciwbolowe mexalen jest przeciwbolowy i zapalny ja sie tym ratowalam w ciazy jak mi zab dawal w kosc. Szczepienia znosi nawet dobrze tylko w nocy spi niespokojnie alw ostatnio u nas to zadna nowosc[emoji14]
Gabi nie zazdroszcze cukrzycy ale przynajmniej zdrowo sie odzywiasz ;) mi by sie przydala taka dieta bo ostatnio nie moge przestac jesc slodyczy ;) a pomimo to waga za cholere nie chce isc w gore :/

reklama
Do góry