reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Ale mam pecha .. wczoraj jadlam bardzo wypieczony chleb i chyba pękł mi ząb z tylu chyba to jest siódemka.. bolec nie boli ale obawiam sie ze moze zaczac i prawą stroną nic nie moge zjesc. Jestem w 30 tc miala ktoras moze taki problem ? Rentgena i znieczulenia pewnie nie mogę dostac ??? :'(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula89 przeswietlenia ci zrobic nie moga, ale znieczulenie tak bo ja tez mialam w ciazy znieczulenie. Mysle ze cos wymysla idz do dentysty niech to obejrzy.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

I po zębie.. musialam wyrwac i.dostalam znieczulenie i przeswietlenie tez mi zrobil bo musial i mowil ze to jest miejscowy rentgen + dostalam ten plaszcz ochronny wiec nie powinno nic byc maleństwu..

Paula no jak tak mowili. Mi nie chieli zrobic rentgena za nic w swiecie. Przynajmniej masz juz po problemie ;)
My dzis po szczepieniu nasza domowa waga troche przeklamuje mala wazy 6.600 wiec jest juz co nosic ;)

Aniag gratulacje ale fajny kawaler:) oby dalej taki grzeczny był:) mojemu mężowi się syn marzył i będzie miał drugą córeczkę :p
Ja walczę z cukrzycą ale nie jest źle dieta i 7 posiłków dziennie :)

Ola13650 no to fakt juz jest co trzymac na rękach.. :-) a mała szczepienia dobrze znosi ? Ja juz padam na twarz dzis bo znieczulenie już nie działa i zaczynam powoli wszystko odczuwać ale w srodku korzenie byly pokruszone wiec gdyby wdalo sie zakażenie to bym dopiero miała jazdę bez trzymanki..

Paula życzę, żeby było już bez zębowych ekscesów :) Ja byłam w ciąży u dentysty ale bez znieczulenia, rentgenów itp.

Gabi super :) dziewczynki są fajne. Mój chciał zawsze chłopca i dziewczynkę jak ja, ale teraz stwierdził, że on chyba by wolał jednak drugą córeczkę, bo ta taka fajna jest [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ola super :) no to goni nasze klocki :D ale ona musi dopiero lekko się nosić haha u nas 7800 już :D ale teraz już Laura zwolniła z przybieraniem... ufff ostatnie 4 tyg jakieś 450

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Paula tabletki przeciwbolowe mexalen jest przeciwbolowy i zapalny ja sie tym ratowalam w ciazy jak mi zab dawal w kosc. Szczepienia znosi nawet dobrze tylko w nocy spi niespokojnie alw ostatnio u nas to zadna nowosc[emoji14]
Gabi nie zazdroszcze cukrzycy ale przynajmniej zdrowo sie odzywiasz ;) mi by sie przydala taka dieta bo ostatnio nie moge przestac jesc slodyczy ;) a pomimo to waga za cholere nie chce isc w gore :/

reklama
Do góry