reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Aniag78 trzymaj się!! :) pewnie już po jesteś.... czekamy na zdjęcia małego księcia ;-) ;)

Anitaka fajną przygodę miałaś, dziadki zły obiekt do obgadywania wybrali :D

Ehh u mnie 36 tydzień nie wiem jak dotrwam do końca. Dobrze że się w końcu ochłodziło! Brzuch już od tygodnia jakoś tak mi zawadza o uda jak siadam. Nie wiem czy poprostu urósł czy się obniżył.. Mój M po powrocie z weekendu stwierdził że "jakoś dziwnie mi wisi" :D Wczoraj się nadziałam na szafkę jak śmieci wyrzucałam. Taka krecha mi na brzuchu została... Mam nadzieję że nic się nie stało dzidzi :(( Niby wczoraj nie bolał brzuch ale dziś coś dziwnie się czuję ale to pewnie tylko sobie coś ubzdurałam :) W środę wizyta to się dowiem co i jak :) ciekawe co u małej słychać i kiedy ma zamiar wyjść:)

reklama
Kulka ja kiedys w pracy tez sie nadzialam tak ale sia balam wtedy. Ale nic.sie nie stalo. Juz niedlugo i u ciebie dzidzi bedzie.
Karolask ja ŁUCJI tez nie sadzam. Czasem siedzi u mnie na kolanach. Ale zeby siedziala np oparta o poduszki to nie. Ech i tez zauwazylam ostatnio turlanie sie... Nie wiem jak ona to robi ale pomimo tego ze tylko na brzuch sie potrafi przewracac to czesto tez jest na dywanie ;) kreci sie jakos. ;) a robi tak jak obiad gotuje. I dlatego pojecia nie mam co ona wyprawia ;) karola ja to ci zazdroszcze wlosow u Laury. Są cudne. U nas nie dosc ze jest malo to jeszcze są blond ze malo co widac ;) taki łysolek.

Anitaka my już mamy 3 kolory na tych włosach :D ale przy kąpieli zaczynają przeszkadzać [emoji14]

Kulka no to tuż, tuż. Maleństwu napewno nic nie będzie :) już byś wiedziała, że coś nie tak.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka jeszcze tylko 4 tygodnie aa moze 2 ;) fakt faktem koncowka najgorsza i sie strasznie ciagnie ale mala wszystko wynagrodzi. U nas Mia siedzi na kolanach bo musi wszystko widziec aa tak to na brzuszku albo na pleckach no albo w lezaczku w pozycji pol lezacej. Ale jak juz ja sie zlapie za raczki to siada ale nie chce jej sadzac bo kregoslupek jeszcze slabiutki.

Karola wlosy Laury sa super takie dlugie :) my to takie moze bedziemy miec na 2 latka[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi chociaż włosami się mogę pochwalić [emoji14]

W ogóle to myślałam, żebh przezte kudły ją zgłosić do jakiejś reklamy pampersa czy coś. Ale sama nie wiem... tyle, że pamiątkę miałaby mega :)

Jasna cholerka;)mam tak glupi tel,sam mi takie numery odstawia,ani to nie moj post,do Waszego watku tez mi daleko;)jakim cudem sie wkleilo,nie wiem.Wybaczcie:)Pozdrawiam

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spoko :) nic się nie dzieje [emoji14] a już się cieszyłam, że jakaś nowa mamusia dołączyła do nas [emoji14]

Do góry