reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Aniag78 trzymaj się!! :) pewnie już po jesteś.... czekamy na zdjęcia małego księcia ;-) ;)

Anitaka fajną przygodę miałaś, dziadki zły obiekt do obgadywania wybrali :D

Ehh u mnie 36 tydzień nie wiem jak dotrwam do końca. Dobrze że się w końcu ochłodziło! Brzuch już od tygodnia jakoś tak mi zawadza o uda jak siadam. Nie wiem czy poprostu urósł czy się obniżył.. Mój M po powrocie z weekendu stwierdził że "jakoś dziwnie mi wisi" :D Wczoraj się nadziałam na szafkę jak śmieci wyrzucałam. Taka krecha mi na brzuchu została... Mam nadzieję że nic się nie stało dzidzi :(( Niby wczoraj nie bolał brzuch ale dziś coś dziwnie się czuję ale to pewnie tylko sobie coś ubzdurałam :) W środę wizyta to się dowiem co i jak :) ciekawe co u małej słychać i kiedy ma zamiar wyjść:)

reklama
Kulka ja kiedys w pracy tez sie nadzialam tak ale sia balam wtedy. Ale nic.sie nie stalo. Juz niedlugo i u ciebie dzidzi bedzie.
Karolask ja ŁUCJI tez nie sadzam. Czasem siedzi u mnie na kolanach. Ale zeby siedziala np oparta o poduszki to nie. Ech i tez zauwazylam ostatnio turlanie sie... Nie wiem jak ona to robi ale pomimo tego ze tylko na brzuch sie potrafi przewracac to czesto tez jest na dywanie ;) kreci sie jakos. ;) a robi tak jak obiad gotuje. I dlatego pojecia nie mam co ona wyprawia ;) karola ja to ci zazdroszcze wlosow u Laury. Są cudne. U nas nie dosc ze jest malo to jeszcze są blond ze malo co widac ;) taki łysolek.

Anitaka my już mamy 3 kolory na tych włosach :D ale przy kąpieli zaczynają przeszkadzać [emoji14]

Kulka no to tuż, tuż. Maleństwu napewno nic nie będzie :) już byś wiedziała, że coś nie tak.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka jeszcze tylko 4 tygodnie aa moze 2 ;) fakt faktem koncowka najgorsza i sie strasznie ciagnie ale mala wszystko wynagrodzi. U nas Mia siedzi na kolanach bo musi wszystko widziec aa tak to na brzuszku albo na pleckach no albo w lezaczku w pozycji pol lezacej. Ale jak juz ja sie zlapie za raczki to siada ale nie chce jej sadzac bo kregoslupek jeszcze slabiutki.

Karola wlosy Laury sa super takie dlugie :) my to takie moze bedziemy miec na 2 latka[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi chociaż włosami się mogę pochwalić [emoji14]

W ogóle to myślałam, żebh przezte kudły ją zgłosić do jakiejś reklamy pampersa czy coś. Ale sama nie wiem... tyle, że pamiątkę miałaby mega :)

Jasna cholerka;)mam tak glupi tel,sam mi takie numery odstawia,ani to nie moj post,do Waszego watku tez mi daleko;)jakim cudem sie wkleilo,nie wiem.Wybaczcie:)Pozdrawiam

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spoko :) nic się nie dzieje [emoji14] a już się cieszyłam, że jakaś nowa mamusia dołączyła do nas [emoji14]

Do góry