reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Dziewczyny zaraz jedziemy do szpitala. Beczeć mi się chce i mam bóle w krzyżu. Sprawdzimy, czy to już poród, czy po prostu źle się czuję. Przy Eryku byłam bardzo niespokojna, płaczliwa (aż po smarki na twarzy) i bolał mnie krzyż, a w szpitalu okazało się, że to już poród trwa. Dziwna jestem i tyle, połapałabym się pewnie dopiero, jakby mi wody chlustnęły po stopach, albo dziecko wyskoczyło. 3mcie kciuki.

reklama
Dzięki dziewczyny <3 Mam tylko lekkie skurcze, poza tym nic więcej. Wysłali mnie do domu i jutro na 16 mam się stawić, w poniedziałek z samego rana cięcie. Chyba, że mi się bóle rozkręcą to będą ciachać wcześniej. Trochę jestem niezadowolona, bo boli mnie całkiem mocno i na pewno spać dziś w nocy już nie będę mogła :(

Jej Aniag biedna Ty, ale już tylko kilkadziesiąt godzin i będzie po wszystkim :) trzymam kciuki, żeby udało się jakoś pospać.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry