reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Ja rowniez gratuluje. I czekamy na zdjecie ;)

Ale mialam dzis cisnienie.... Bylam na poczcie... Pozniej czekalam na tramwaj. Mala w.wozku lezec nie chciala to chusta poszla w ruch. Gdy szlam na tramwaj. Uslyszalam... Matko jak ona moze dziecko krzywdzic. Co z niej za matka.. Nogi tak.szeroko... A glowa... Nic.sie.nie odezwalam na poczatku. Tylko do malej cii powiedzialam. Byla to polka z mezem chyba... Popatrzyli na mnie jak na wyrodna matke i cos szeptali. Wtedy juz sie tak wkurzylam ze powiedzialam co ich to.obchodzi ja wiem co dla mojego dziecka jest dobre i niech sie nie wpieprzaja w czyjes wychowanie dziecka... Nic nie powiedzieli. Poszli dalej i z tylu siedzieli. Co za ludzie. Staruchy. G sie znaja a duzo do gadania. Pecha mieli ze akurat na polke trafili :cool2::angry:

reklama
Ojjjj przyzwyczaisz się...brakowało tylko, że przecież jej napewno w tym za gorąco i nie ma jak oddychać i że jak będziesz nosić to się tak nauczy i będziesz mieć przerąbane :D co dziwne starsi ludzi tak są nastawieni, a młodzi rodzice patrzą raczej z zaciekawieniem, a nawet i w PL potrafią spytać z czym to się je ;) na tubylcach to wrażenia nie robi [emoji14]

Najlepszy jest plecak w miejscu publicznym "jezusie maryjo przecież to dziecko jej wypadnie i się zabije" [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No ci ludzie byli tak przed 50. Jakos na.mojej mamie to nie robi wrazenia..nie krytykuje. A to daj spokoj. Niektorzy usmiechaja sie. Dzis mijalam rozniez pania w wisiadle z chicco chyba... To..to dziecko moze byc krzywdzone. Ci polacy mieli szczescie ze nie bylo Z nami Wiktora. On by im dal ;)

Mozliwe. A jak u Laury ząbki?? Łucji juz drugi wyszedl. Jeden juz duzy a drugi malutki ;) chcialam jej zrobic zdjecie ząbkow ale za kazdym razem jest tak :
20160718_135156.jpg
20160718_135120.jpg

Załączniki

• 20160718_135156.jpg
    20160718_135156.jpg
    769,5 KB · Wyświetleń: 149
  • 20160718_135120.jpg
    20160718_135120.jpg
    757,2 KB · Wyświetleń: 150
Anitaka jaka ona fajna aa jaka juz duza :) No prosze wy juz tyle zabkow macie a u nas narazie nic nie widac.
Karolask a Laura juz siedzi?
My w srode na szczepienie zobaczymy ile to moje dziecko juz wazy ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas łucja to leniuszek.nie chce jej sie wstawac. Czasem raz dzwignie glowe i to tyle. Ale za to na macie sekunda i juz na brzucchu. Ale z brzucha jeszcze sie nie obraca na plecki. ;)

Anitaka Lucja ma jeszcze czas :)
U mas Mia obraca sie juz w kazda strone i pelza bo co ja poloze na mate to za jakis czas musze ja tam wkladac spowrotem bo sie przekula na dywan ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola a coś Ty, ona nawet nie raczkuje a gdzie tam dopiero siadać :D ojjj...a chciałaby, brzuszki robi straszne, ostatnio zaczęła robić dżdżownice to może dźwignie kuperek do góry i stanie na czwarakach. Na rękach się już podnosi wysoko, to może ruszy. Po raczkuje trochę i potem pewnie będzie siadać. Ale jeśli chodzi o to czy siedzi jak ją posadzę to pojęcia nie mam, bo jej nie sadzam. Będzie gotowa to sama sobie klapnie na tyłek. Pewnie utrzymałaby się chwile i zaraz przewróci...

reklama
Anitaka Łucja super ;) duża pannica już. U nas ząbki się przbiły całkiem z tego co da się zerknąć, ale oba na raz i strasznie blisko siebie, chyba nawet za blisko i mam wrażenie, że wyjdą krzywo :( ale zanim całkiem do góry to pewnie trochę minie. Ale mogę zdać relację z długości włosów :D
uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
uploadfromtaptalk1468851087029.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
    uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 146
  • uploadfromtaptalk1468851087029.jpg
    uploadfromtaptalk1468851087029.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 144
Do góry