reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Ja rowniez gratuluje. I czekamy na zdjecie ;)

Ale mialam dzis cisnienie.... Bylam na poczcie... Pozniej czekalam na tramwaj. Mala w.wozku lezec nie chciala to chusta poszla w ruch. Gdy szlam na tramwaj. Uslyszalam... Matko jak ona moze dziecko krzywdzic. Co z niej za matka.. Nogi tak.szeroko... A glowa... Nic.sie.nie odezwalam na poczatku. Tylko do malej cii powiedzialam. Byla to polka z mezem chyba... Popatrzyli na mnie jak na wyrodna matke i cos szeptali. Wtedy juz sie tak wkurzylam ze powiedzialam co ich to.obchodzi ja wiem co dla mojego dziecka jest dobre i niech sie nie wpieprzaja w czyjes wychowanie dziecka... Nic nie powiedzieli. Poszli dalej i z tylu siedzieli. Co za ludzie. Staruchy. G sie znaja a duzo do gadania. Pecha mieli ze akurat na polke trafili :cool2::angry:

reklama
Ojjjj przyzwyczaisz się...brakowało tylko, że przecież jej napewno w tym za gorąco i nie ma jak oddychać i że jak będziesz nosić to się tak nauczy i będziesz mieć przerąbane :D co dziwne starsi ludzi tak są nastawieni, a młodzi rodzice patrzą raczej z zaciekawieniem, a nawet i w PL potrafią spytać z czym to się je ;) na tubylcach to wrażenia nie robi [emoji14]

Najlepszy jest plecak w miejscu publicznym "jezusie maryjo przecież to dziecko jej wypadnie i się zabije" [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No ci ludzie byli tak przed 50. Jakos na.mojej mamie to nie robi wrazenia..nie krytykuje. A to daj spokoj. Niektorzy usmiechaja sie. Dzis mijalam rozniez pania w wisiadle z chicco chyba... To..to dziecko moze byc krzywdzone. Ci polacy mieli szczescie ze nie bylo Z nami Wiktora. On by im dal ;)

Mozliwe. A jak u Laury ząbki?? Łucji juz drugi wyszedl. Jeden juz duzy a drugi malutki ;) chcialam jej zrobic zdjecie ząbkow ale za kazdym razem jest tak :
20160718_135156.jpg
20160718_135120.jpg

Załączniki

• 20160718_135156.jpg
    20160718_135156.jpg
    769,5 KB · Wyświetleń: 150
  • 20160718_135120.jpg
    20160718_135120.jpg
    757,2 KB · Wyświetleń: 150
Anitaka jaka ona fajna aa jaka juz duza :) No prosze wy juz tyle zabkow macie a u nas narazie nic nie widac.
Karolask a Laura juz siedzi?
My w srode na szczepienie zobaczymy ile to moje dziecko juz wazy ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas łucja to leniuszek.nie chce jej sie wstawac. Czasem raz dzwignie glowe i to tyle. Ale za to na macie sekunda i juz na brzucchu. Ale z brzucha jeszcze sie nie obraca na plecki. ;)

Anitaka Lucja ma jeszcze czas :)
U mas Mia obraca sie juz w kazda strone i pelza bo co ja poloze na mate to za jakis czas musze ja tam wkladac spowrotem bo sie przekula na dywan ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola a coś Ty, ona nawet nie raczkuje a gdzie tam dopiero siadać :D ojjj...a chciałaby, brzuszki robi straszne, ostatnio zaczęła robić dżdżownice to może dźwignie kuperek do góry i stanie na czwarakach. Na rękach się już podnosi wysoko, to może ruszy. Po raczkuje trochę i potem pewnie będzie siadać. Ale jeśli chodzi o to czy siedzi jak ją posadzę to pojęcia nie mam, bo jej nie sadzam. Będzie gotowa to sama sobie klapnie na tyłek. Pewnie utrzymałaby się chwile i zaraz przewróci...

reklama
Anitaka Łucja super ;) duża pannica już. U nas ząbki się przbiły całkiem z tego co da się zerknąć, ale oba na raz i strasznie blisko siebie, chyba nawet za blisko i mam wrażenie, że wyjdą krzywo :( ale zanim całkiem do góry to pewnie trochę minie. Ale mogę zdać relację z długości włosów :D
uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
uploadfromtaptalk1468851087029.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
    uploadfromtaptalk1468851075593.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 146
  • uploadfromtaptalk1468851087029.jpg
    uploadfromtaptalk1468851087029.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 144
Do góry