reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Ola ja czasami daje smoczka.ale w nocy nie chce i sie tylko wkurza
Lilka dr Dinhof to super wybor
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilka dr Dinhof to super wybor
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Kurde jakoś kliknęłam i wył. subskrypcje. Myśle co tu tak cicho i nikt nie pisze. Wchodzę i już tyle czytania, ale Hurra! Czyli to nie tylko moja jakieś cyrki nocą odstawia [emoji14] przewracanie na boczki jest męczące... ale u nas chyba zębol wychodzi [emoji14] coś tam jest, taka biała kropka, ale nie wiem czy to ząb bo łyżeczka milczy
W ciągu dnia z 4x 20-30 minut. Teraz przeszła w tryb 3× 30-60. Czasem jak bardzo zmęczona to i 1,5 się zdarzy
Ale w nocy czasem godzinna pobudka ok 5tej czy 6stej i spanie do 8 potem
Aaaa foto dla was na forum z Wawelu
Lilka włosy farbowałam raz jakoś w 4tym miesiącu. Kolor wyszedł zupełnie inaczej niż zwykle
Gabi jak ja byłam w WSP to nie było wtedy w recepcji Polki
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
W ciągu dnia z 4x 20-30 minut. Teraz przeszła w tryb 3× 30-60. Czasem jak bardzo zmęczona to i 1,5 się zdarzy
Ale w nocy czasem godzinna pobudka ok 5tej czy 6stej i spanie do 8 potem
Aaaa foto dla was na forum z Wawelu
Lilka włosy farbowałam raz jakoś w 4tym miesiącu. Kolor wyszedł zupełnie inaczej niż zwykle
Gabi jak ja byłam w WSP to nie było wtedy w recepcji Polki
Załączniki
Tak piszecie o tym jak o ile spia wasze dzieciaczki. A jak bylo u was na samym poczatku. Moj miesieczny synek spi bardzo malo i w nocy i w dzien. Wlasciwie w dzien tylko na spacerze w wozku albo w samochodzie ale tez nie dlugo. Nocki dla rodzicow na razie sa bardzo ciezkie. Stalego rytmu jeszcze nie mamy a karmimy na rzadanie (tu regula nadal sa dluuugiee sesje). Od jutra chodzimy w chuscie. Czy to u was cos zmienilo? Pozdrawiam
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
aniag78
Fanka BB :)
Hej hej. A ja odliczam dni. Jeszcze tylko 11, hurra! Nie mogę już spać, kręgosłup mnie boli, a jak da mi trochę wytchnienia, to Olie postanawia rozegrać kilkugodzinny mecz Dziś wstałam o 4 w nocy, bo już mało co kota nie dostałam. Mąż wstał o 7, a tu pranie się już suszy, upieczone bułki i kokosanki. Ale miał minę
Niespokojna się już robię, nosi mnie po całym domu biorę się za tysiąc rzeczy, które po minucie rzucam, bo mi na nerwy działają. Zacznę sprzątać kuchnię, rzucę i idę dalej i znó to samo. Takim sposobem od 3 dni nic nie skończyłam sprzątać, wszędzie bałagan Ostatnio w ogrodzie pokłóciłam się z.... krzakiem cukinii Sąsiadka mówi, że wg niej do 18 nie dotrwam
Niespokojna się już robię, nosi mnie po całym domu biorę się za tysiąc rzeczy, które po minucie rzucam, bo mi na nerwy działają. Zacznę sprzątać kuchnię, rzucę i idę dalej i znó to samo. Takim sposobem od 3 dni nic nie skończyłam sprzątać, wszędzie bałagan Ostatnio w ogrodzie pokłóciłam się z.... krzakiem cukinii Sąsiadka mówi, że wg niej do 18 nie dotrwam
A nas ze spaniem to teraz jest tak . wstanie tak przed 9. Pozniej 11 albo12 idzie spac spi z godzine czasem dluzej. Pozniej ale to nie zawsze ... Idzie spac na chwilke o 14. A potem 16 lub 17 i znow godz lub nawet czasem dwie spi. Chociaz teraz z godzine bo dzieci za oknem krzyczą i jest za glosno
Karola to pewnie bedzie na dniach zabek. My jak w pl bylismy to mama moja mowila ze z tydzien i bedzie miala zęba a tu za dwa dni juz byl a teraz juz taaaki duzy. Widoczny ale za nic nie usmiechnie sie tak zebym mogla zdjecie zrobic
Karola to pewnie bedzie na dniach zabek. My jak w pl bylismy to mama moja mowila ze z tydzien i bedzie miala zęba a tu za dwa dni juz byl a teraz juz taaaki duzy. Widoczny ale za nic nie usmiechnie sie tak zebym mogla zdjecie zrobic
Witam wszystkie panie :-)
Jestem mama 19 m-cznego chlopczyka i w drugiej ciazy z dziewczynka (termin mam na koniec sierpnia). Mieszkamy w okolicach Linz, ale w Linz bywam prawie co tydzien.
Chetnie poznam mamy mieszkajace w Austrii i wymienie sie doswiadczeniami, np. dotyczacymi dwujezycznosci naszych dzieci.
Jesli chodzi o spanie, to powiem szczerze, ze u nas od poczatku od fazy do fazy, czyli srednio co 2 m-ce inaczej. I mimo ze nasz synek ma juz poltora roczku, to sypia bardzo niespokojnie, od czasu do czasu dostaje w nocy/o swicie jeszcze mleko. W sumie juz sie przyzwyczailam, ze w nocy sie czesto budzi i trzeba wtykac mu smoczki, zeby dalej spal...
Jestem mama 19 m-cznego chlopczyka i w drugiej ciazy z dziewczynka (termin mam na koniec sierpnia). Mieszkamy w okolicach Linz, ale w Linz bywam prawie co tydzien.
Chetnie poznam mamy mieszkajace w Austrii i wymienie sie doswiadczeniami, np. dotyczacymi dwujezycznosci naszych dzieci.
Jesli chodzi o spanie, to powiem szczerze, ze u nas od poczatku od fazy do fazy, czyli srednio co 2 m-ce inaczej. I mimo ze nasz synek ma juz poltora roczku, to sypia bardzo niespokojnie, od czasu do czasu dostaje w nocy/o swicie jeszcze mleko. W sumie juz sie przyzwyczailam, ze w nocy sie czesto budzi i trzeba wtykac mu smoczki, zeby dalej spal...
Ostatnia edycja:
karolask87
Moderatorka
Happy u nas mała spała ładnie przez pierwszy miesiąc, może dwa, a potem te 30 minutówki przyszły. Dzisiaj spała do 10tej [emoji33] Aż się boje co będzie wieczorem. Jeśli mały lubi być blisko Ciebie to chusta napewno pomoże i pewnie nawet będzie zasinał w niej. Potem tylko dojść do wprawy z przekładaniem
Pochwal się zachustowana [emoji14]
Aniag to już tuż tuż. Dzielnie przetrwałaś te miesiące!!
Anitaka no ja już sama nie wiem, wygląda jakby coś miało wyjść, ale za nic nie chce mi młoda pozwolić tam popatrzeć. Ślina się leje z buzi jeszcze bardziej a na silikonową szczoteczkę do zębów się rzuca jak reksio na szynkę! Zobaczymy, oby to były zęby, a nie kobiece fochy.
Witaj colorsofaga
Pochwal się zachustowana [emoji14]
Aniag to już tuż tuż. Dzielnie przetrwałaś te miesiące!!
Anitaka no ja już sama nie wiem, wygląda jakby coś miało wyjść, ale za nic nie chce mi młoda pozwolić tam popatrzeć. Ślina się leje z buzi jeszcze bardziej a na silikonową szczoteczkę do zębów się rzuca jak reksio na szynkę! Zobaczymy, oby to były zęby, a nie kobiece fochy.
Witaj colorsofaga
reklama
Hej colorsofaga. Gdzie mieszkasz??? Ja w Leondingu. Do linz mam 7 mim tramwajem ja.mam Pieciomiesieczną dziewczynke
Ja mieszkam pod Perg, a do Linz jezdze samochodem. Jak cos, to mozesz mi pisac na priva, zebysmy forum nie zasmiecaly ;-)
Nasza dziewczynka bedzie troszke mlodsza ;-)