reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Ja dostałam list po 3 tygodniach od złożenia wniosku. Myślałam, że na ten czas, kiedy już nie dostawałam Wochengeld, a jeszcze mi nie przyznali KBG będę się musiała doubezpieczyć na męża, żebym mogła iść do lekarza, jakby co, ale okazało się, że nie trzeba - przy przyznaniu KBG zostaje się 'rueckwirkend versichert' i nie ma żadnej dziury w ubezpieczeniu :)

dawno mnie tu nie bylo, wchodze a tu tylko jedna strona napisana:)
ja bym chciala z mala na basen, widzialyscie te kolka na szyjke dla dziecka do plywania? ajne sa :)

Widzialam wlasnie i zastanawiam sie czy nie kupic ;) sa na szyjke i takie co sie dziecko wklada i zapina tez. Ale chyba na szyjke lepsze ;)

Też widziałam te kółka na targach, ale jakoś to do mnie nie przemawia, że to w żaden sposób nie nadwyręża karku czy coś...

Mam podobne odczucia do Ciebie karolask87, ja wiem, że w wodzie jesteśmy lżejsi, ale mimo wszystko całe ciałko utrzymane na szyi... Przynajmniej tak to wygląda...

reklama
Do góry