reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask chusta przepiękna, cud miod, napewno pieknie wyglądacie w niej :)
Happy powodzenia bo to juz jutro :) szok ale czas leci. Wielkie, pierwsze :) spotkanie oko w oko z Synkiem ! Wszystkiego dobrego!! A moze juz po....????
My w niedzielę wróciliśmy, Maly jak to maly, spal tylko 1h szok, jakos nie jest tych śpiących w aucie, trzeba sie obawic z nim.zeby siedział w foteliku...
Pogoda sie rozkreca, dobrze ze nocki narazie chłodne to cos czlowiek pospi :)
Anitaka u nas Antiflat pomagał swego czasu przed cycusiowaniem , sab nie umywal się... a taki zachwalany... rozne te przyczyny moga być z brzuszkami... mam nadzieję ze szybko przejdzie i będzie ok.
Probiotyki tez super sprawa i czesto pomagaja ale niestety trzeba probowac "wszytkiego " zeby znalesc odpowiednie dla malej istotki.
Zycze powodzenia jednak z kp, moze ma.taki okres i wróci mimo wszystko do cyca... Niestety przeważnie kp usłane kolcami ale warto walczyc..

reklama
Dzięki Anet :) Wiedziałam, że coś masz dobrego :p
Hafije już przeczytałam...

Happy pisz co tam słychać, może już fakrycznie pierwszy krzyk za Tobą, jeśli nie to trzymam kciuki i czekamy :)

Nas wczoraj zlało na drugim spacerze. Byłyśmy na poczcie odebrać paczuszkę z Hippa. Hmm...ulotki standardowo, łyżeczka do karmienia-fajnie przyda się pewnie no i słoiczek z białą marchewką...ten to sobie poleży w lodówce jeszcze długo. Nie wiem czy się odważe dać małej w ogóle taki wynalazek, chyba, że w mega awaryjnej sytuacji. Bo jak to ma być dobre jak ma taką długą datę ważności...a czytałam jeszcze, że to co ląduje w słoiczkach jest wcześniej przechowywane nawet i 18mscy...

Oj ulotek to tez mega duzo mi sie nazbieralo... trzeba to wkoncu usunąć :p a sloiczki.. cale "szczescie " nie musialam dawac a jak nawet spróbowałam dac raz to nie chcial wiec wiecej nie proponowalam a po spróbowaniu umocniła sie moja decyzja anty ;) jakos smaki do mnie nie przemawialy... a słuchy sa rozne na temat słoiczków... ja nie kupuje ale każdy oczywiście po wglebieniu sie w temat sam decyduje :)

reklama
No nam tydzien temu przyszla tez taka paczuszka wlasnie ;) tez ta biala marchewka. Lyzeczka... No i ulotki ;)
Co do karmienia piersia to mala dalej nie chce jesc. Teraz nawet nie mam nabrzmialych piersi. W nocy raz jadla z piersi. O trzeciej sie obudzila z placzem. Dostala cycia... Po chwili dalej plakala. Az zrobilam butle i zjadla i spala do 8 ladnie. Juz sama nie wiem co jest. Czy calkiem zostawi ???

Do góry