reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Karolask chusta przepiękna, cud miod, napewno pieknie wyglądacie w niej :)
Happy powodzenia bo to juz jutro :) szok ale czas leci. Wielkie, pierwsze :) spotkanie oko w oko z Synkiem ! Wszystkiego dobrego!! A moze juz po....????
My w niedzielę wróciliśmy, Maly jak to maly, spal tylko 1h szok, jakos nie jest tych śpiących w aucie, trzeba sie obawic z nim.zeby siedział w foteliku...
Pogoda sie rozkreca, dobrze ze nocki narazie chłodne to cos czlowiek pospi :)
Anitaka u nas Antiflat pomagał swego czasu przed cycusiowaniem , sab nie umywal się... a taki zachwalany... rozne te przyczyny moga być z brzuszkami... mam nadzieję ze szybko przejdzie i będzie ok.
Probiotyki tez super sprawa i czesto pomagaja ale niestety trzeba probowac "wszytkiego " zeby znalesc odpowiednie dla malej istotki.
Zycze powodzenia jednak z kp, moze ma.taki okres i wróci mimo wszystko do cyca... Niestety przeważnie kp usłane kolcami ale warto walczyc..

reklama
Dzięki Anet :) Wiedziałam, że coś masz dobrego :p
Hafije już przeczytałam...

Happy pisz co tam słychać, może już fakrycznie pierwszy krzyk za Tobą, jeśli nie to trzymam kciuki i czekamy :)

Nas wczoraj zlało na drugim spacerze. Byłyśmy na poczcie odebrać paczuszkę z Hippa. Hmm...ulotki standardowo, łyżeczka do karmienia-fajnie przyda się pewnie no i słoiczek z białą marchewką...ten to sobie poleży w lodówce jeszcze długo. Nie wiem czy się odważe dać małej w ogóle taki wynalazek, chyba, że w mega awaryjnej sytuacji. Bo jak to ma być dobre jak ma taką długą datę ważności...a czytałam jeszcze, że to co ląduje w słoiczkach jest wcześniej przechowywane nawet i 18mscy...

Oj ulotek to tez mega duzo mi sie nazbieralo... trzeba to wkoncu usunąć :p a sloiczki.. cale "szczescie " nie musialam dawac a jak nawet spróbowałam dac raz to nie chcial wiec wiecej nie proponowalam a po spróbowaniu umocniła sie moja decyzja anty ;) jakos smaki do mnie nie przemawialy... a słuchy sa rozne na temat słoiczków... ja nie kupuje ale każdy oczywiście po wglebieniu sie w temat sam decyduje :)

reklama
No nam tydzien temu przyszla tez taka paczuszka wlasnie ;) tez ta biala marchewka. Lyzeczka... No i ulotki ;)
Co do karmienia piersia to mala dalej nie chce jesc. Teraz nawet nie mam nabrzmialych piersi. W nocy raz jadla z piersi. O trzeciej sie obudzila z placzem. Dostala cycia... Po chwili dalej plakala. Az zrobilam butle i zjadla i spala do 8 ladnie. Juz sama nie wiem co jest. Czy calkiem zostawi ???

Do góry