reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Anitaka teraz macie kolejny skok pewnie...walcz dzielnie :)
U nas chyba powoli zęby idą. Myślałam, że Laura się ostatnio ślini dużo, ale teraz to już strumień płynie :D dostała gryzola z lodówki i myślałam, że może za zimny, ale gdzie tam...rzuciła się na niego jak lew na mięso :p

reklama
Happy powodzenia jutro i czekamy na pierwszego mezczyzne w tym naszym babskim gronie ;)

My dalej na cycu ale mala strasznie po moim mleku ulewa. Na noc raz na jakis czas robie butle zeby pojadla. Ehh tylko te pobudki w nocy budzi sie zeby sobie polezec przy cycku bo glodna raczej nie jest.

My sloiczkow tez raczej podawac nie bedziemy (no chyba ze gdzies na wyjazdach) tymbardziej ze mamy babycook i w sumie dla maluszka wszystko samo sie robi i przedewszystkim zdrowo.
U nas narazie lapki caly czas w buzi i tez sie slinimy ale narazie na zabki jeszczr sie nie zapowiada.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

My szczepienie za 2 tyg. oby nie było masakry :p
Mała już 7 kilo waży i ciężka jak słoń, ale udało się i zasnęła teraz w wózku na spacerze, bo ostatnio tylko na ręce i odrazu odpływała ;)

Ola może mała ma faktycznie typowy refluks czy coś. Jak wygląda ten babycook?

Karolask a u nas tez tak ostatnio ze tylko na rekach i juz spala. U nas strasznie pada od trzech dni i siedzimy w domku ;( zwariowac mozna

Karolask pediatra mowi ze to normalne ze moze za duzo zje i reszte uleje raz uleje wiecej raz mniej roznie bywa.
Karolask wpisz sobie w wyszukiwarce beaba babycook albo avent jedno i drugie godne polecenia ;)
U nas mala najchetniej tylko przy cycku by spala[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może któraś z Was będzie znała odpowiedź... chciałam aktywować konto na stronie finanzamtu. Mam taki sam formularz jak w załączniku. Problem w tym że nie mam pojęcia skąd wziąć ten nr "Benutzer-ID". Podobno przez internet się coś wypełnia i mi wyślą pocztą ten numer. Szukam od wczoraj formularza i nie mogę znaleźć :( Pani w urzędzie była na tyle "miła" że kazała mi przyjść z tłumaczem.....:angry:

Załączniki

• FON1.pdf
    190,5 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Witam dziewczyny,dawno tu nie zagladalam. Nie bede szla do tylu bo milion stron chyba wiec wbije sie tu :-)
Wiekszosc mnie nie zna tu ja pare kojaze z wczesniejszego czestego pobytu tu ale sie poprawie. Ja juz babcia prawie na bb bo od prawie 10 lat. Tu jestem moderatorem ale jak by ktoras chciala przejac albo pomoc to zapraszam :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry