reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask ciesze sie ze Laurze podpasowal, wcale nie musi znienawidzić odkurzacza przez to... poprostu nic na siłę..dwie sekundy i ew znow dwie i wyciągnięte co przeszkadza w oddychaniu.
Happy ja dlugo zastanawialam sie nad inhalatorem wlasnie jesz cz e w ciazy i w koncu kupiłam.. lepiej taki zwykly z dobra moca bo te takie dziecinne to często bajer maja ze np w ksztalcie misia a wcale nie sa za rewelacyjne bo np dluzej schodzi zanim "uwolni " sol fizjologiczną z siebie lub bardzo glosno chodzi... ja polecę swojego microlife b100
Warto miec bo moze calej rodzince sie przydac przy katrze czy kaszlu wlasnie. Nawilzy, rozrzedzi wydzielinę, uratuje przed osiadnieciem na oskrzela lub płuca wydzieliny czy braniem antybiotyku choc wiadomo trzeba w cięższych przypadkach konsultować sie z lekarzem zeby obsluchal i zalecił cos jesli to juz nie wystarcza... mozna sobie pomoc jakos...

reklama
Zosia lubi jak jej czyszczę nosek, mamy ten ręczny to jakoś idzie a czasami czyszczę jej patyczkiem do uszu i też szczęśliwa jest:)

My już jutro wracamy do Wiednia:) w końcu , już tęsknię za Wiedniem :)

Kulkaa tak Jonathan... moi rodzice potrzebowali troche czasu zeby zaakceptowac hihi :-) ale mam meza kasztanka (ktory uparl sie i mowi ze teraz jest w polowie Polakiem ;-)) wiec jakos tak wyszlo...
Bardzo ładne :) Mąż kasztanek to pewnie planujesz tu na stałe zostać więc jak najbardziej pasuje dla małego półkasztanka :rofl2:

Pytanie z innej beczki... Jesteśmy świeżo po przeprowadzce. Chcę urządzić sypialnię i myślę o jakimś wygodnym łóżku bo nie wyobrażam sobie dalszego koczowania na rozklekotanej kanapie :p Jaki sklep polecacie? Tak żeby było tanio i wygodnie.. :) Głównie chodzi mi o fajny materac

Kobitki -20% w c&a moze skorzystacie...
Kulka my mamy z ikei materac i lozko wysokie z podpiwniczeniem jak ja to nazywam :p
Happy Jonathan bardzo ladne imie, w Pl tez to imie sławne...przynajmniej u nas.
Dobrego dnia!

reklama
KulkaP my też mamy materac z Ikei, łóżko zresztą też :) Na starym mieszkaniu mieliśmy najtańszy materac z ikei i to była masakra, a teraz już zainwestowaliśmy w lepszy i teraz wysypiam się jak królowa :D jednak czasem warto dać troszkę więcej.

Do góry