reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Anitaka czyli poprostu przy ostatniej wizycie powiem gdzie chcę rodzić i mnie tam przyjmą bez problemu? Kurcze to zabieram się do szukania zastępczego gin, mam nadzieję że ta moja do końca lipca zostanie to nie będzie problemów. Dziękuję za porady :)

Happy to będzie rodzyneczek w tym gronie super :)

Nawet nie straszcie z tymi nawracającymi mdłościami! Ja spędziłam 2 miesiące niemalże nonstop nad muszlą blee

Karolka słówka do tej pory zakoduję do głowy hehe :p Ale masz rację starczy wiedzieć kiedy przeć :yes: jeśli wszystko pójdzie ok bo różnie to bywa...ale nie ma co się martwić na zapas

Karolask jak twoja mala?? Slini sie dalej? U nas ciagle marudzi. Łapki w buzce a slini sie strasznie. Z mama rozwamialam i mowila ze ja i moje rodzenstwo majac 3 mies mielismy juz ząbka :szok: do tego w nocy sie budzi i placze. Ale na szczescie juz ladnie je. Wczoraj zostaala w pokoju z tatem a ja bylam w kuchni i po chwili placz i "mowila" mama mamama... A przed spaniem znowu jak placze to jest "iła iła" :laugh2:

Uff to świetnie, ja się bałam że trzeba dużo wcześniej się zameldować :)
Oo to nie wiedziałam, w takim razie dwa rodzyneczki :laugh2:

Kulkaa tak Jonathan... moi rodzice potrzebowali troche czasu zeby zaakceptowac hihi :-) ale mam meza kasztanka (ktory uparl sie i mowi ze teraz jest w polowie Polakiem ;-)) wiec jakos tak wyszlo...

Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karolask w aptece tutaj tez taki kupisz, co prawda droższy niz w Pl ale na miejscu... zaznaczylam Cie pod zdjeciem na fb...

Do góry