reklama
karolask87
Moderatorka
My na nowe mieszkanko zamawiamy łóżko, a raczej łoże w PL Szwagier świetny stolarz a materac pójde wybierać ze szwagierką, nikt mi lepiej chyba nie doradzi co dobre dla kręgosłupa i wygodniejsze niż fizjoterapetka hehe
Aaa... 21.07. mamy przekazanie kluczy to może już w sierpniu jakaś parapetówka się szykuje, tak że wiecie wpisać w swoje grafiki
Aaa... 21.07. mamy przekazanie kluczy to może już w sierpniu jakaś parapetówka się szykuje, tak że wiecie wpisać w swoje grafiki
karolask87
Moderatorka
Konstantyna co do lekarza to ja chodzę do Gauff'a w 17nastym
anet my juz dzis bylismy w c&a :-) ja jednak rzadnych nowych ubranek nie wzielam bo mam ich mnostwo... zwlaszcza 50, 56 i 62... chociaz nie wiem jak bedzie jutro na Babyexpo czy jednak nie wyjde z wielkimi torbami
Wlasnie zaczelam 34 tydzien.. nie wiem jak koncowka moze sie dluzyc.. mi wydaje sie, ze jeszcze nic nie jest gotowe ciagle cos nowego wymyslam ;-)
My mamy boxspringbett i spi sie super (no moze nie w ciazy ;-)) Wczesniej mielismy dlugo tanie lozko... ze starym materacem, juz lekko zepsute i to nam kompletnie nie sluzylo...
Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie zaczelam 34 tydzien.. nie wiem jak koncowka moze sie dluzyc.. mi wydaje sie, ze jeszcze nic nie jest gotowe ciagle cos nowego wymyslam ;-)
My mamy boxspringbett i spi sie super (no moze nie w ciazy ;-)) Wczesniej mielismy dlugo tanie lozko... ze starym materacem, juz lekko zepsute i to nam kompletnie nie sluzylo...
A jaką wodę będziecie dawać / dajecie do picia waszym maluchom? My pijemy z kranu, ale się zastanawiam, czy dzieci nie powinny dostawać na początku jakiejś niskozmineralizowanej.
Dobrej zabawy na baby expo dla tych, co się wybierają; )
Dobrej zabawy na baby expo dla tych, co się wybierają; )
karolask87
Moderatorka
Anienka dzięki, katarek zanika to się też wybieramy
A wodę jak już daje, bo mała niechce to przegotowaną z kranu, a położna mówiła mi kiedyś, żeby dawać z kranu nawet nie przegotowaną, ale coś mi mówią, że ją pogieło chyba jak myśli, że tak zrobie... może kiedyś, ale napewno nie takiemu maluchowi.
Dziewczyny a woda w 11nastym skąd jest? Też się nadaje do picia? Bo słyszałam, że nie we wszystkich Bezirkach...
A wodę jak już daje, bo mała niechce to przegotowaną z kranu, a położna mówiła mi kiedyś, żeby dawać z kranu nawet nie przegotowaną, ale coś mi mówią, że ją pogieło chyba jak myśli, że tak zrobie... może kiedyś, ale napewno nie takiemu maluchowi.
Dziewczyny a woda w 11nastym skąd jest? Też się nadaje do picia? Bo słyszałam, że nie we wszystkich Bezirkach...
karolask87 maz mowi ze zrodlana z dolnej Austrii (niedaleko Ternitz) on od dziecka pije ;-) i faktycznie w dolnej Austrii czesto nie maja takiej dobrej wody
ja juz wracam z expo... maz przytaszczal 6 wielkich toreb [emoji6] mozna tez duzo probek i innych gratisow zgarnac.. ja padam, dzisiaj juz tylko leniuchowanie na kanapie... rozpakowywac bede jutro
karolask87
Moderatorka
Super to jak u mnie teraz gdzieś z alpejskich rejonów podobno.
Ojjj fajnie, my się jutro wybieramy...znowu w największy kocioł
Ojjj fajnie, my się jutro wybieramy...znowu w największy kocioł
reklama