reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

My zakupilismy i lozko i materac w.mobelixie ;) ogolnie wszystkie meble mamy z tego sklepu ;) maja czasem fajne promocje. Takze polecam ;)

reklama
My na nowe mieszkanko zamawiamy łóżko, a raczej łoże w PL :) Szwagier świetny stolarz :p a materac pójde wybierać ze szwagierką, nikt mi lepiej chyba nie doradzi co dobre dla kręgosłupa i wygodniejsze niż fizjoterapetka hehe
Aaa... 21.07. mamy przekazanie kluczy :D to może już w sierpniu jakaś parapetówka się szykuje, tak że wiecie wpisać w swoje grafiki :)

anet my juz dzis bylismy w c&a :-) ja jednak rzadnych nowych ubranek nie wzielam bo mam ich mnostwo... zwlaszcza 50, 56 i 62... chociaz nie wiem jak bedzie jutro na Babyexpo czy jednak nie wyjde z wielkimi torbami :p
Wlasnie zaczelam 34 tydzien.. nie wiem jak koncowka moze sie dluzyc.. mi wydaje sie, ze jeszcze nic nie jest gotowe :p ciagle cos nowego wymyslam ;-)
My mamy boxspringbett i spi sie super (no moze nie w ciazy ;-)) Wczesniej mielismy dlugo tanie lozko... ze starym materacem, juz lekko zepsute i to nam kompletnie nie sluzylo...

Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom

A jaką wodę będziecie dawać / dajecie do picia waszym maluchom? My pijemy z kranu, ale się zastanawiam, czy dzieci nie powinny dostawać na początku jakiejś niskozmineralizowanej.

Dobrej zabawy na baby expo dla tych, co się wybierają; )

Anienka dzięki, katarek zanika to się też wybieramy :)
A wodę jak już daje, bo mała niechce to przegotowaną z kranu, a położna mówiła mi kiedyś, żeby dawać z kranu nawet nie przegotowaną, ale coś mi mówią, że ją pogieło chyba jak myśli, że tak zrobie... może kiedyś, ale napewno nie takiemu maluchowi.
Dziewczyny a woda w 11nastym skąd jest? Też się nadaje do picia? Bo słyszałam, że nie we wszystkich Bezirkach...

ja juz wracam z expo... maz przytaszczal 6 wielkich toreb [emoji6] mozna tez duzo probek i innych gratisow zgarnac.. ja padam, dzisiaj juz tylko leniuchowanie na kanapie... rozpakowywac bede jutro

Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak się uda też może jutro się wybiorę :)

Karolaska widziałaś, że u4 przez jakiś czas nie będzie do hietzingu jeździło?

Do góry