reklama
Anienka gratulacje :-) tak jak pisze Vixen to nie polska tu nie patrzą na to czy twój lekarz pracuje w danym szpitalu czy nie:-) ja chodziłam do austryjaczki mimo że nie znam niemieckiego:-)
Kapelutek trzymajcie się wszystko będzie dobrze:-)
Kapelutek trzymajcie się wszystko będzie dobrze:-)
kapelutek
Zaangażowana w BB
Vixen89, gabi89 Dziękuję Wam bardzo, oczywiście uważamy na siebie :-) Pewnie, ze wszystko będzie dobrze :-) Formalnie moja ciąża jest zagrożona, ale wiąże się to z większą ilością kontroli jak na razie :-) Jedną mam już za sobą i lekarka powiedziała, że wszystko jest ok... Także dobrze będzie :-) My z Mężem jesteśmy przeszczęśliwi :-) Synek szaleje jak widzi inne dzieci... oby mu się nie odmieniło :-)
Jeśli chodzi o lekarza, to nie raz już słyszałam opinie, że Truskolaski nie jest dobrym gin... cóż... mogę go porównać do Wiltosa... i szczerze powiem, że jestem teraz bardziej zadowolona... aczkolwiek Wiltos również jest bardzo sympatyczny i kompetentny :-) Jeśli się zdecydujemy kiedyś na kolejnego dzidziusia, to już na pewno wybiorę austriaka :-)
Jeśli chodzi o lekarza, to nie raz już słyszałam opinie, że Truskolaski nie jest dobrym gin... cóż... mogę go porównać do Wiltosa... i szczerze powiem, że jestem teraz bardziej zadowolona... aczkolwiek Wiltos również jest bardzo sympatyczny i kompetentny :-) Jeśli się zdecydujemy kiedyś na kolejnego dzidziusia, to już na pewno wybiorę austriaka :-)
Kapelutek czy Twoja ciąża jest zagrożona ze względu na wcześniejsze cc? Masz wskazanie do drugiej cesarki czy może jednak będziesz mogła próbować rodzić naturalnie? Jeśli nie chcesz odpowiadać to oczywiście nie pisz, pytam, bo jestem ciekawa, sama bardzo bardzo chciałabym rodzić naturalnie (pewnie w chwili gdy będzie mi dane tego doświadczyć to będę przeklinać te słowa ), po porodzie mi powiedzieli, że w przyszłości będę mogła rodzić naturalnie pod warunkiem, że akcja porodowa sama się zacznie i nie będą musieli jej wywoływać.
A że będzie u Was dobrze to oczywiście nie ma innej opcji
A że będzie u Was dobrze to oczywiście nie ma innej opcji
Vixen i cc i naturalny jest ciężki po naturalnym jak ci krocze natna to ze tak powiem na tyłku nie da się siedzieć a po cc sama wiesz z brzuchem tez nie tak łatwo:-) ja przy drugim to może się w 4 godz albo krócej wyrobie jak pierwsze po 6 było
kapelutek
Zaangażowana w BB
Tak, ciąża jest "zagrożona" ze względu na krótki odstęp po cc. Pytałam właśnie na ostatnim badaniu w szpitalu jak to będzie z porodem i powiedziano mi, że raczej na pewno będę musiała mieć cesarkę :-( Niestety... niby nie na 100%, ale raczej tak... wolałabym rodzić naturalnie... może następnym razem... ciekawe ilu dzieci się dorobimy w takim tempie :-)
Mokito
Fanka BB :)
Kapelutek trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli... u nas tymczasem juz wiadomo, ze bedziemy miec druga coreczke. I czesc Anianka ;-)
Kapelutek w sumie nie ważne jak, najważniejsze Twoje i Maleństwa zdrowie, lekarze na pewno wiedzą co będzie najbezpieczniejsze dla Was
Planujecie jeszcze powiększać rodzinkę? podziwiam, zawsze marzyłam o dwójce i wiem, że wtedy będę się czuła całkowicie spełniona
Mokito gratuluję córeczki! Zazdroszczę, tak strasznie chciałabym mieć jeszcze dziewczynkę. Wiadomo, jak trafi się drugi chłopak to też będę szczęśliwa, ale córa, oj, spełnienie marzeń
Planujecie jeszcze powiększać rodzinkę? podziwiam, zawsze marzyłam o dwójce i wiem, że wtedy będę się czuła całkowicie spełniona
Mokito gratuluję córeczki! Zazdroszczę, tak strasznie chciałabym mieć jeszcze dziewczynkę. Wiadomo, jak trafi się drugi chłopak to też będę szczęśliwa, ale córa, oj, spełnienie marzeń
Mokito
Fanka BB :)
Dzieki Vixen, no i oczywiscie masz racje-najwazniejsze zdrowie. Spelniaja sie marzenia mojego meza, bo on chce miec 3 corki. Ja bym chciala miec jeszcze syna, ale zobaczymy jak sie zycie potoczy.
reklama
Mokito wow, super mąż mój jak usłyszał, że jestem w ciąży, to tylko syna chciał Chociaż jestem pewna, że jakby była dziewczynka to by się zakochał, jak każdy rodzic w swoim dziecku. Widzę po sobie, jak ginekolog stwierdził płeć, to poczułam lekkie ukłucie rozczarowania, a teraz sobie nie wyborażam życia bez mojego synka