reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Super Ola [emoji106][emoji106] sorki, ale totalnie wyleciało mi z głowy, żeby spytać męża o nazwisko tego pana co nam projektował [emoji33] na 100% Michal i nazwisko coś na K, ale widzę, że i tak niepotrzebne :D super, no jednak ogromna różnica jest między 4 a 12 tys € [emoji33][emoji33]

Karolask87 no a jak, przecież na urlopie macierzyńskim się leży i pachnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej chyba się źle zrozumieliśmy nie chodziło mi o macierzyński tylko o wyjazdy, zwiedzanie itp zwykle urlopowanie:D chociaż jeśli chodzi o wyjazd do pl to czarno widzę to wypoczywanie" tu tego, tu tamtego odwiedzić... :p

Anitaka my właśnie też z tego względu wybieramy pichling ;)
Ps na wizycie w szpitalu trafiłam na polskiego anestezjologia na całe szczęście :). Bardzo mi fajnie wytłumaczył co i jak ze znieczulenieM bo wcześniej zielonaz byłam w tym temacie

Wiem wiem :D tylko dziewczyny coś tu źle zinterpretowaly :D wszystko ok trochę stresu było ale jakoś przeżyłam :) na USG Pan mi powiedział że mała niecałe 3,5 kg waży a tydzień wcześniej gin podała 600g mniej także nie wiem czy aż tyle przybrała na wadze w ciągu tygodnia czy poprostu te pomiary są niedokladne :) z serduszkiem wszystko ok, tym razem badanie odbyło się bez przymusowego telepania brzuchem :rofl2: dzień przed terminem tj 12 sierpnia mam kontrolną wizytę. Narazie nic się nie dzieje a ja już z miesiąc temu panikowalam ze już już i będę rodzic hehe ::p

Kulka dobrze, żez maluszkiem wszystko ok :) ojjj wiemy wiemy o co chodziło, żartujemy tylko [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka u mnie 3 kg bylo w36 a urodzila sie 3970 usg nie zawsze dobrze wylicza. Ja tam np zbytnio sie do tegonie przywiazywalam ile wazy pod koniec ;)

reklama
Haha u mnie w 38 było 2600 +/- 500 tolerancji, a wyszła 3880 więc wiecie :D te pomiary to kant d... rozbić [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry