reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Super Ola [emoji106][emoji106] sorki, ale totalnie wyleciało mi z głowy, żeby spytać męża o nazwisko tego pana co nam projektował [emoji33] na 100% Michal i nazwisko coś na K, ale widzę, że i tak niepotrzebne :D super, no jednak ogromna różnica jest między 4 a 12 tys € [emoji33][emoji33]

Karolask87 no a jak, przecież na urlopie macierzyńskim się leży i pachnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej chyba się źle zrozumieliśmy nie chodziło mi o macierzyński tylko o wyjazdy, zwiedzanie itp zwykle urlopowanie:D chociaż jeśli chodzi o wyjazd do pl to czarno widzę to wypoczywanie" tu tego, tu tamtego odwiedzić... :p

Anitaka my właśnie też z tego względu wybieramy pichling ;)
Ps na wizycie w szpitalu trafiłam na polskiego anestezjologia na całe szczęście :). Bardzo mi fajnie wytłumaczył co i jak ze znieczulenieM bo wcześniej zielonaz byłam w tym temacie

Wiem wiem :D tylko dziewczyny coś tu źle zinterpretowaly :D wszystko ok trochę stresu było ale jakoś przeżyłam :) na USG Pan mi powiedział że mała niecałe 3,5 kg waży a tydzień wcześniej gin podała 600g mniej także nie wiem czy aż tyle przybrała na wadze w ciągu tygodnia czy poprostu te pomiary są niedokladne :) z serduszkiem wszystko ok, tym razem badanie odbyło się bez przymusowego telepania brzuchem :rofl2: dzień przed terminem tj 12 sierpnia mam kontrolną wizytę. Narazie nic się nie dzieje a ja już z miesiąc temu panikowalam ze już już i będę rodzic hehe ::p

Kulka dobrze, żez maluszkiem wszystko ok :) ojjj wiemy wiemy o co chodziło, żartujemy tylko [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka u mnie 3 kg bylo w36 a urodzila sie 3970 usg nie zawsze dobrze wylicza. Ja tam np zbytnio sie do tegonie przywiazywalam ile wazy pod koniec ;)

reklama
Haha u mnie w 38 było 2600 +/- 500 tolerancji, a wyszła 3880 więc wiecie :D te pomiary to kant d... rozbić [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry