Aha i będę w wyniku przeprowadzki zmieniac adres zameldowania z maleństwem na austryjacki. Wiem, ze nieco to skaplikowane, ale rodzac w Polsce jest to jedyna procedura aby wyjechać później z maleństwem i wszystko formalnie unormować. Co do ślubu to bardzo chetnie, ale planowaliśmy go troszke później
reklama
ola13650
Fanka BB :)
Asiafizjo karola ma racje z tymi papierami z polski to bedzie troche problem znajomi strasznie dlugo czekali na decyzje rodzinnego i na reszte papierow z pl.Jezeli masz mozliwosc urodzic w Austrii to polecam porod tu ominiesz donoszenia papierkow z pl i opieka w austrii nie do porownania z opieka w pl.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
O to to Ola. Nic mnie tak nie cieszyło, że jak powiedziałam, że pod żadnym pozorem niechce nacięcia to nie cieli rutynowo jak w PL, nawet przy prawie 4 kilowym maluchu
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ola13650
Dokladnie ja mam porownanie tu a w pl. Roznice nie do opisania i tak jak mowisz z tym nacieciem a to jest jednak mega komfort
Jak tam wam idzie przeprowadzka?
Heh poszlismy z ciekawosci w sobote patrzec na kuchnie do xxxl lutz wkoncu poszlismy do tanszego sklepu mobelixa pani zrobila nam projekt kuchni wybralismy taka jak chcielismy hehe cena mnie powalila 12tys € za same meble!![emoji32] a kuchnia malutka.
Jak tam wam idzie przeprowadzka?
Heh poszlismy z ciekawosci w sobote patrzec na kuchnie do xxxl lutz wkoncu poszlismy do tanszego sklepu mobelixa pani zrobila nam projekt kuchni wybralismy taka jak chcielismy hehe cena mnie powalila 12tys € za same meble!![emoji32] a kuchnia malutka.
ola13650
Vixen chyba przejedziemy sie do wiednia do mömax tak jak mowisz. Wy tez macie kuchnie z wyspa? Bo ja nie wiem co tam bylo takiego drogiego w tym :/
karolask87
Moderatorka
Ola wszystko zależy od tego co jest w środku, zawiasy mechanizmy itp to tak naprawdę może kosztować więcej niż sama płyta meblowa u nas podliczę koszt i jak tylko będzie jak zrobić foto między kartonami to pokaże
Ola coś a'la wyspę, w sensie część mebli wystaje, nie są pod ścianą, ale to też nie jest tak, że są całkowicie oddzielone od reszty mebli, tak jak pisałam, mamy układ U. Chcesz to wyślę Ci fotki na priv zaraz po złożeniu mebli
ola13650
Vixen jak bys mogla bylabym wdzieczna za zdjecia
Karola na twoje tez czekam
Wiem ze te mechanizmy sa drogie ale juz bez przesady[emoji14]
Karola na twoje tez czekam
Wiem ze te mechanizmy sa drogie ale juz bez przesady[emoji14]
reklama