reklama
karolask87
Moderatorka
Taaa Anitaka u mnie w 9tym 3 kilo przylazło
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
karolask87
Moderatorka
Ja pitole, ale ten czas leci...Pamiętam jak nowe dziewczyny się dopiero co pojawiły i witały, a tu już rodzić będą
To u kazdej inaczej
Hehe no ja tez pamietam. Sama tez niedawno szukalam wiadomosci na temat formalnosci po porodzie i wtedy na forum trafilam chyba to byl wrzesien czy pazdziernik. A tu juz niedlugo Lucja pol roku bedzie miala
Hehe no ja tez pamietam. Sama tez niedawno szukalam wiadomosci na temat formalnosci po porodzie i wtedy na forum trafilam chyba to byl wrzesien czy pazdziernik. A tu juz niedlugo Lucja pol roku bedzie miala
karolask87
Moderatorka
Kulka może po jakimś czasie się wylogowywuje automatycznie... ja ściągnęłam tapatalka i mam spokój bo z aplikacji mi nie chciało wrzucać zdjęć
reklama
U mnie w pierwszej ciąży było 13 na plusie teraz 29 tydzień i narazie 8
Kulka piękne imię hehehe[emoji14]
U nas jeszcze wątpliwości między Jagoda a Laura chodź starsza chodzi i mówi że mamusia ma Jagode w brzuchu na zmianę z dzidziusiem. Nie chcę przyjąć do wiadomości że to siostra będzie tylko uparta i cały czas dzidziuś
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka piękne imię hehehe[emoji14]
U nas jeszcze wątpliwości między Jagoda a Laura chodź starsza chodzi i mówi że mamusia ma Jagode w brzuchu na zmianę z dzidziusiem. Nie chcę przyjąć do wiadomości że to siostra będzie tylko uparta i cały czas dzidziuś
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom