reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Ja pitole, ale ten czas leci...Pamiętam jak nowe dziewczyny się dopiero co pojawiły i witały, a tu już rodzić będą :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

To u kazdej inaczej ;)
Hehe no ja tez pamietam. Sama tez niedawno szukalam wiadomosci na temat formalnosci po porodzie i wtedy na forum trafilam chyba to byl wrzesien czy pazdziernik. A tu juz niedlugo Lucja pol roku bedzie miala ;)

Anitaka też mi się zdaje ze dużo nie przybędzie :) Od maja 3 kg na Plus, za gorąco jest i apetytu nie mam :p do tego zgaga po wszystkim więc też się odechciewa cokolwiek jesc

No czas zapiernicza strasznie :O ojjj ale się pozmienia jak dzidzia się wyprowadzi :-))

Imię mamy wybrane już od dawna - Gabrysia :-) w środę rozwiala nasze wątpliwości i w końcu pokazała swój 'klejnocik' bardzo dokładnie :D

Ehh też macie problemy ze Was samo wylogowanie z forum? Nie wiem czy to wina mojego tel czy co ale kilkanaście podejść musialam robić żeby dodać post bo było napisane ze nie jestem zalogowana:angry:

Kulka może po jakimś czasie się wylogowywuje automatycznie... ja ściągnęłam tapatalka i mam spokój bo z aplikacji mi nie chciało wrzucać zdjęć :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No właśnie o to chodzi ze zaraz po zalogowaniu mnie wywalalo .:. Próbowałam wejść z taptalka ale ciągle mi ładuje i ładuje i nie da się wejść :(

reklama
U mnie w pierwszej ciąży było 13 na plusie teraz 29 tydzień i narazie 8 :)
Kulka piękne imię hehehe[emoji14]
U nas jeszcze wątpliwości między Jagoda a Laura chodź starsza chodzi i mówi że mamusia ma Jagode w brzuchu na zmianę z dzidziusiem. Nie chcę przyjąć do wiadomości że to siostra będzie tylko uparta i cały czas dzidziuś :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry