reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

helou!

dzis dzien oleju rycynowego. Ale nie moge nic jesc przez caly dzien...:-( Jak ja to wytrzymam!:szok:
Dopiero po 17.00 musze zrobic napal z olejem, wypic i dopiero wtedy sie najesc. A potem modlic sie o wielkie rozwolnienie i wraz z nim pobudzenie macicy i wywolanie skurczy.....:szok::baffled:

I jeszcze musze dzis spelnic obowiazek malzenski - moj mazus ma uroczyste rozdanie dyplomow na uczelni i musze tam byc o 15.00. Zebym tam nie padla....

reklama
Poziomeczka ty jeszcze tutaj?
Dziekuje bardzo za wczorajsza odpowiedz. Troche sie uspokoilam;-) Tak pomyslalam, ze skoro ja juz na tym etapie tak panikuje, to ciekawe jak ja porod przezyje :-)
Happy dam sobie spokoj z tym urzadzeniem, bo znajac mnie jeszcze tylko bardziej bede sie denerwowac;-)
A wczoraj wybralam sie na basen. Byloby bardzo milo, bo nie bylo duzo ludzi, tylko mnie skurcze w obie lydki zlapaly. Duzo czasu uplynelo zanim przeszlo. Nawet ratownik mi pomagal sie tego bolu pozbyc :zawstydzona/y:
Do domu sie jakos doczlapalam, a dzis mam po tym zakwasy. Chodze jak pokraka:laugh2: Bez magnezu chyba sie nie obejdzie.
Zycze Wam udanego weekendu. Pewnie zajrze tu dopiero w poniedzialek, bo w domu staram sie unikac komputera.

wypilam olej rycynowy i jezdzi mi w brzuchu
ale co z tego bedzie, to zobaczymy.

Beabea, a wlasciwie macie juz imie dla waszego chlopaczka??? Bom ciekawa! :-)

a mb_1? wiesz juz jaka jest plec twojego dzidziusia?

Hej poziomeczka: 22:17 a ty jeszcze w dwupaku ;-) widze, ze na razie olej nie dziala... nie martw sie juz niedlugo bedziesz swoja dzidzie trzymala w ramionach... i na kolejne przynajmniej 18 lat! nie opusci Ciebie na krok :-D Zrob sobie maseczke i czekaj... czas leci szybko... trzymam kciuki i czekam na wiadomosc.

Ja jeszcze solo powoli usypiam... wiec zmykam do lozeczka... pappapa

Witam poniedzialkowo,
Znow caly dlugi tydzien trzeba czekac na weekend. Weekend minal nam bardzo leniwie. Dobrze, ze pogoda dopisala, to poszlismy na dlugi spacer i lody ;-)
Poziomeczka nie wiem co u nas bedzie, bo dzidzia sie tak ulozyla, ze pani doktor nie miala jak jej zajrzec co tam chowa miedzy nozkami. Moze nastepnym razem.
Milego dnia

Halo!
Cos mam przeczucie, ze poziomeczka juz rozpakowana, ale poczekajmy, sama napisze ;-).
mb_1: my tez wybralismy sie na lody..., do domu zabralismy zapas w pudelku. Mam nadzieje, ze pogoda wkrotce unormuje sie i bedzie naprawde cieplutko.

Milego dnia! Ide popracowac.

happy79 chyba masz racje, bo cos cisza nastala ;-)
A ja mam taka ochote na truskawki. Za godzinke ide do domu, wiec na pewno po drodze zahacze o sklep i kupie znow mrozonke na koktajl.
Powinnam isc w ogole na porzadne zakupy, bo o to zostaly mi jedne spodnie. W inne sie juz nie mieszcze:szok: A wszyscy wokol mowia, ze jeszcze nic nie widac, klamczuchy jedne :rofl2:

CZESC I CZOLEM
oj przestoj sie nam zrobil.....
My zalatani tym remontem ,spieszymy sie bo juz malo czasu zostalo a jeszcze sporo do zrobienia.

Co z poziomeczka? tez mam przeczucie ze juz dawno po,tylko czemu znaku nie daje?Chyba FRANIA miala od niej smsa dostac w razie czego a tu cisza.....
Musimy czekac dalej:angry:
Moja kumpela z PL wczoraj coreczke urodzila przez cesarke,a teraz kolej na mnie :happy:
Odpowiadajac na pyt. poziomeczki o imie dla synka to na razie wahamy sie miedzy Justinem a Kevinem i Marcelem.
Brat i siostra w sobote juz pojechali po tygodniu wsparcia znow do Polski.Czasu nie bylo nigdzie wyjsc tylko robota i robota z tym przenoszeniem sie.Zreszta pogoda caly czas deszczowa byla,brrrr

VICI jak tam komunia sie udala?Jestes juz z powrotem?
MB-1 a jakie masz przeczucia a propos plci? Jest wam obojetne skoro to pierwszy dzidzius?

Pozdrawiam

Czesc dziewczyny!
Wczoraj wrocilam z Pl i kurde zapomnialam kodu pin!:wściekła/y:
Ale wlasnie napisalam do poziomeczki z nowego numeru....
Jak urodzila to pewnie zajeta malenstwem bo nie odpisuje i nie odbiera jak
tylko cos nspisze to dam znac!
Ale nawalilam z tym kodem pin!
Za zadne cuda swiata nie moge sobie go przypomniec!:wściekła/y::crazy::wściekła/y:
Malutka to chyba nie kolki miala bo w Pl i teraz jest oki, a kolki niby jak sie zaczna to trwaja 100dni..
Narazie jest oki rosnie jak na drozdzach!
Bylam wczoraj u lekarza wazy4730i wcina cyca jak szalona!:-D55cm ma

W Pl byo super odpoczelam troche!

mb1 Nie stresuj sie tak malenstwo na stowke zdrowe, ciesz sie ciaza a nie mysl o chorobach!!!
Ty drowa maz zdrowy to i dzidzi bedzie!
Ja nie robilam organscrenning wogole! Za duzo badan to zle bo ylko czekasz w strachu pozniej na wyniki!

A co do prezentu na komunie to mam 2 w tym roku od dwoch siostr dziecii skladam sie z trzecia siostra na
prezent po 250zl dla dziewczynki kupujemy rower i karaoke bo onna lubi spiewac, a dla chlopca playstation
i do tego po obrazke z Jezusem zamiast pamiatek.
Nie drogo a moim zdaniem ciekawie:-).

Udanego dnia i dam znac jak tylko bedeos wiedziec od poziomeczki!

reklama
Beabea moj maz przekonany jest, ze bedzie chlopak:-). Ja podczas pierwszego usg, jak zobaczylam serduszko od razu przyszlo mi do glowy, ale synus nam rosnie. A teraz mam takie mieszane uczucia. Sama nie wiem, czy bym chciala synka, czy coreczke.
Frania dzieki za odpowiedz. Jak ja czytalam to zaczelam sie smiac, bo zjadlas jedna literke i zamiast zdrowa wyszlo drowa, a ja przeczytalam krowa ;-)
Ech chyba czas na przerwe, bo za duzo dzis przed tym komputerem siedze:rofl2:
A PIN pewnie sie przypomni w najmniej oczekiwanym momencie

Do góry