reklama
karolask87
Moderatorka
Fiolet to żakard. Obie splot skośno-krzyżowy i 4,2m długie.
Do kieszonki (najbardziej chustożerna) są ok. Ale do innych wiązań troche za długie.
Fiolet skracałam z 5,2 bo można się było zabić o ogony wiszące i żałuje troche, że nie ciachnęłam na 3,6. Ale mała rośnie to potem by było za krótkie na inne wydziwiasy [emoji14]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Do kieszonki (najbardziej chustożerna) są ok. Ale do innych wiązań troche za długie.
Fiolet skracałam z 5,2 bo można się było zabić o ogony wiszące i żałuje troche, że nie ciachnęłam na 3,6. Ale mała rośnie to potem by było za krótkie na inne wydziwiasy [emoji14]
karolask87
Moderatorka
Anitaka, wy przejeżdżacie przez Wiedeń jak jedziecie do PL?
karolask87
Moderatorka
Aha. Myślałam, że jak jedziecie gdzieś tędy to mogę pożyczyć chustę na próbę czy to się sprawdzi, bo w okolicy pewnie nie masz nikogo kto mógłby pożyczyć
Kulka wlasnie tak sobie... Maly niejadek (wszystko go rozprasza, szybko zasypia, a wieczorami mecza go podczas karmienia bole brzuszka). Nie daj namowic sie nigdy na kapturki. Moj skonczyl dopiero tydzien a juz nie umie zlapac samej piersi :-(.
Czy ktoras z was karmila piersia i dokarmiala butelka? Troche boje sie ze mi pokarm zaniknie... Przed butelka staram sie najpierw podac piers a butelke uzywamy tylko raz w nocy 30-60ml. W ciagu dnia maly to niejadek... On nawet jak ma pelna pieluszke to nie placze i spi dalej...
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy ktoras z was karmila piersia i dokarmiala butelka? Troche boje sie ze mi pokarm zaniknie... Przed butelka staram sie najpierw podac piers a butelke uzywamy tylko raz w nocy 30-60ml. W ciagu dnia maly to niejadek... On nawet jak ma pelna pieluszke to nie placze i spi dalej...
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Happy wiesz u nas to taka sytuacja byla ze mala z dnia na dzien nie chciala cycia. Musialam sie ratowaac w dzien butelka. Czasem jej wsadzilam jak przysypiala piers. A teraz nawet w nocy nie wezmie. Tylko butla ;( jeszcze tydz temu w nocy jadla ale co chwile.sie budzila. Plakala to dalam butelke i spala dalej.na poczatku odciagalam nawet jak piersi byly nabrzmiale. A teraz trzeci dzien i piersi nie bola mnie nawet. Ale jeszcze cos tam jest jak nacisne to wyplynie. A szkodaa. Bo cyc to jednak wygoda ale coz dziecka glodzic nie bede ;(
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Happy ja dokarmialam tak raz na dobe, ale w dzien sciagalam co by laktacje poprawic. Po niecalych 2-3miec wyeliminowalam butle. Przy Victorze niestety nie pomagalam laktacji i karmic skonczylam jak mial lekko ponad 3 mies. Jesli chcesz karmic to powalcz o laktacje. Pogadaj z polozna, w poradni laktacyjnej i na pewno bedzie ok.
A co do mm lub piersi to powiem wam,ze Victor mial malo piersi a nie chorowal a Raphi malo mm i chorowal duzo wiecej...i to nie tylko u mnie zauwazylam wiec reguly nie ma. Oczywiscie piers to wygoda,zdrowiej i taniej ale nieraz nijak sie nie da wiec nic na sile co by w depreche nie popasc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co do mm lub piersi to powiem wam,ze Victor mial malo piersi a nie chorowal a Raphi malo mm i chorowal duzo wiecej...i to nie tylko u mnie zauwazylam wiec reguly nie ma. Oczywiscie piers to wygoda,zdrowiej i taniej ale nieraz nijak sie nie da wiec nic na sile co by w depreche nie popasc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama