reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Zazdroszczę męża, mój jak zrobi mi zdjęcie to wyglądam jak kaszalot :D I notorycznie robi mi zdjęcia jak nie mam makijażu (jak mam, to aparat gdzieś ciołek zostawi), a w obydwu ciążach mam okropne problemy z cerą.
Kolorystyka mi właściwie obojętna, oby nie była biała, czy różowa;)

reklama
Hehe no w ciazy tez sie męczyłam z buźką :( i pełno takich fot mam. Kurde a z tym makijażem coś jest bo w sumie bardzo mało fotek w okazjonalnym makijażu [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka nie mogę tego znaleść :( zmienialiśmy kompa ostatnio i gdzieś wcieło... spróbuj zaznaczyć we wniosku, że mieszkasz z partnerem i zanieś wasze wszystkie meldunki i jego Anmelde i Lohnzettle. Może wystarczy tak. Jak się nie uda to postaram się znaleść chwile i Ci to napisać ;)
oki dzięki:* mam nadzieję że to starczy

Kulka możesz nosić od urodzenia :)
Ta przyjechała nówka z holandii, więc jeszcze trochę twarda, ale przynajmniej ciężaru nie czuje. U nas teraz kiedy mała chce ciągle do góry super sprawa, bo te ponad 7kilo jak noszę to ręce w wiadome miejsce wchodzą. A tak o prosze...

uploadfromtaptalk1465471625832.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1465471625832.jpg
    uploadfromtaptalk1465471625832.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 215
Karolask ty chuderlaczku ;);)
Ja przymierzam sie do kupna chusty bo nie da rady inaczej. Łucja ciekawa swiata.
Kulka my jeszcze malzenstwem nie jestesmy. Tatus.mial anmelde... Ja nie mialam.i jak robilam to moje i malej. Od razu mi nie wydali bo nie mialam ubezp. I musialam isc do krankenkasse po jakis wydruk. Zanioslam nastepnego dnia to byla inna juz kobieta ale mi wydali i malej tylko decycje z kbg musze zaniesc ze mam ubezp. Moze wy zaczekajcie i pojdziecie jak sie mala urodzi. Nie wiem moze wtedy nie bedziesz musiala nic pokazywac . tato wyrobi pierwszy a potem ty i corcia.

Jak nie uda mi się z tymi papierami które mam to zrobimy tak jak mówisz :-) gdzie robiłaś zdjęcie? Da radę tam na miejscu w linzu?

reklama
Hehe oczywiscie wstawie. Fotki;)
Karolask jakiej dl jest twoja chusta i jaki ma splot??? ;)
Kulka ja robilam zdj juz dawno w passazach na landstrasse ale tam jest chyba budka i mozna zrobic zaraz jak wchodzisz to patrz na sciane po lewej stronie i tam chyba schodami sie w dol idzie o ile sie nie myle ;)

Do góry