reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Dzięki za radę, spróbuję na Matkach Polkach w takim razie. Ale póki co się jeszcze poobijam z książką na trawie na wyspie;)
Vici, a jak Ty znosisz zostawianie z kimś dzieciaków? Do mnie przyjechali rodzice na ten weekend, więc mogłam pierwszy raz od prawie roku iść na koncerty i się powspinać, ale przyznam, że ciągle się trochę stresowałam. Nie zostawałam na bisach, tylko gnałam do domu, a tam oczywiście wszyscy smacznie spali:) chyba się przez te pół roku uzależniłam od bycia z Mają bardziej niż ona od bycia ze mną;)

reklama
No chce zeby woda byla w miare ciepla. Hmm musze zakupic termos. Wczesniej nie myslalam o takich rzeczach bo chcialam karmic jak najdluzej a tu nic z tego widze ze nie bedzie. .
Vici my jedziemy w piatek do pl a 18 tez mamy slub i to swoj wlasny. Zastanawiam sie jak to bedzie z mala szczegolnie w kosciele to ostatnio cos placzliwa sie zrobila i nawet tato uslokoic nie moze. ;(

My pierwsze zostawienie małej mamy za sobą już. Do 19 była z nami na weselu, potem po 20 już uspana została u cioci w łóżku. Wróciliśmy po 2giej, ale mała wylądawała u nas w łóżku dopiero o 8smej rano, przewinięta, nakarmiona i zabawiana przez swoją kuzyneczkę ;)
Taka zazdrosna była o nią za pierwszym razem, a teraz chodzi i powtarza, że małą kocha i ona chce siostrzyczkę :p

A karolask ja tez w pojemniczku mam jak np na spacer idziemy. Plus woda osobno. Kurcze mam nadzieje ze jakos zmecze te 9 godz. Chociaz nie wiem bo tatus pracuje od 6.30 do 16 a jeszcze idzie od 22 do 1-2 za brata do pracy i pewnie przedluzy nam sie czas bo bedzie zmeczony.

Hehe. No zobacze jak to bedzie bo tu mala tylko ze mna. Tato tylko po pracy i weekendy. Moze przez ten tydzien co bede przed weselem zostawie ja z moja mama i pojde np sprzatac czy cos i ciekawe co bedzie robic ten moj lobuz. ;) ola ale twoja malutka sie zmienila

Oj to u nas narazie sie nie zapowiada zeby mala z kims zostala. Narazie sobie tego nie wyobrazam.
Mala spi z nami w lozku i jako ostatnio polozylam ja na noc u siebie w pokoju w lozeczku to za godzine po nia szlam pomimo ze spala bo ja bym chyba nie zasnela[emoji14]aa co dopiero ja z kims zostawic. Ehh to chyba jeszcze nie czas ;)
Oo to ladnie zjada. Moja przed spaniem zjada ok 60 90ml butli potem cyca i lepiej spi. Aa przedewszystkim po mleku z butelki tak nie ulewa.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A wczoraj zostawilam na doslownie sekundke mala na macie przychodze a ona na brzuch sie przewrocila. A taki leniuszek. Tak sie cieszylam ze zdjecie niezbyt wyraznie wyszlo

Załączniki

• 20160606_114942~2.jpg
    20160606_114942~2.jpg
    531,6 KB · Wyświetleń: 50
Anitaka pokazalabys ja z przodu a nie z tylu[emoji14]ale super. Moja przewraca sie z boku na bok i z brzuszka na plecki w druga strone za cholere nie chce ale nic na sile jeszcze ma czas.
No mala sie strasznie zmienia z miesiaca na miesiac. Juz takie duze te nasze pannice ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha ola zdazylam ją tylko z tylu uchwycic bo zaraz sie przewrocila. A oto Łucja ;) zdjecie z niedzielnego spacerku

Załączniki

• 20160605_174220.jpg
    20160605_174220.jpg
    617,2 KB · Wyświetleń: 53
Do góry