reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Oj tak jak by sie dalo to by zjadla te rece.
Jaka ona sie fajna robi :) kurcze strasznie sie zmieniaja te nasze dziewczyny :)
U nas raczki non stop w buzi a najlepiej to dwie bo jedna to malo[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas lapki non stop w buzi i co sie tylko da.
Eh jutro bedziemy plakac na sczepieniu :(

Załączniki

• 1465293497975.jpg
    1465293497975.jpg
    94 KB · Wyświetleń: 45
Hehe u nas z tymi łapkami to to samo, jak się podpiera na brzuchu to jedną ręką na łokciu i łapa w buzi :D

Na boki przewraca się ładnie już na brzuch z lekką pomocą bo taki z niej leń. Na plecy się obróciła pare razy z miesiąc temu, a teraz mam wrażenie, że zapomniała co to przewrót...
Ale, ale za to dzisiaj wyszłam siku, a jak wróciłam to miała tylko jedną skarpetę, musiała zdjąć sama, więc chyba się w końcu zacznie łapać za stopy...ufff...

Ola ale ona ma długie nogi fajne ;)

Ale się pozmieniały te nasze córy, rosną pięknie i jakoś tak szybko ;)

No jak wyprostuje to nawet faktycznie ma dlugie nogi.
Ja wam i tak zazdroszcze tych wloskow u nas to narazie nic nie chce rosnac aa sie tylko wycieraja ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola u nas wloski sa ale tez ale wycieraja. A z tylu odrastaja i ma taki meszek fajny. Karolask Lucja tez za stopy zaczela sie lapac. Najpierw byly kolanka ;) niedlugo to i stopy to buzi beda wkladac ☺

Anienka na poczatku przy Victorze latwo nie bylo go zostawic a on aniolek byl. Potem jakos tak wyrwac sie chcialo ale jak byl malutki to prawie zawsze z nami. Raphi to inna bajka, nieraz go kladlam i wychodzilam ale tak jak teraz jeszcze nigdy nie bylo. My o 12 juz autobus mamy wiec caly dzien i noc bedzie z moja mama, dobrze ze Victor z nim bedzie to beda musieli dac rade. Raphi co prawda ma 2,5 roku ale niezle ziolko z niego.
Anitaka fajowo z wlasnym weselem pieknej pogody zycze i szczescia oczywiscie. Jakos dadza rade zobaczysz, nie martw sie na zapas. U niedlugo bedzie musial zniknac ten obrusik ;-) im wyzej mala siegnie tym wyzej trzeba przestawiac...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anitaka Brandon scs

A jednak byla na noc butelka :-( nie dalo sie inaczej. Maly wciaz glodny. Boli go brzuszek jak pije mleczko... Moze caly czas wisiec na piersi bo wolniej pije i prezy sie co chwile a po butelcena noc jest szybciej najedzony i szybciej zasypia,i dluzej pospi sobie bez bolu. Wszystko pod kontrola lekarza dzieciecego. A niech mnie potepia... Zreszta po cc jestem przyzwyczoja chociaz cc uratowalo zycie Jonathanowi bo mial szyje owinieta pepowina i dlatrgo nie odwrocil sie.
W szpitalu mowia ze trzeba 2-3 mce przetrzymac... Ale latwo powiedziec.
Mimo wszystko jestrsmy bardzo szczesli bo zaraz jedziemy do domku :-) :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry