reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask ja jeszcze jedno pytanie mam odnosnie kbg. Tam gdzie sa dane. Drugiego rodzica to trzeba rowniez to uzupelnic??? Karenz wurde.... ?? Wlasnie przyszlo mi pismo o fbh i przyznali nam do 2021r.

reklama
Anitaka, no tak przyznają przeważnie potem trzeba przedłużać :)
Dane rodzica jak są do wpisania do wpisuj. U nas były właśnie dane osobowe i potem dane odnośnie pracy itd. :)

A czy po przyksciu decyzji do domu mialyscie juz pieniadze na koncie??? Bo chcialam zobaczyc ile wyplacili ale jeszcze nic nie ma ;)

10.05 dzis jest 12 ;) pozniej zobacze jeszcze czy moze cos przyszlo czy nie ;) a czy zwroca mi za luty marzec i kwiecien?;)

hej dziewczyny :)
właśnie nadrobiłam zaległości po weekendzie w Polsce, potraficie się rozpisać... :-D:biggrin2:
Anitaka widzę mamy taką samą trasę do pokonania :) Ja z podkarpacia pochodzę, tam wszedzie do wszystkiego daleko;) W niedzielę jechałam z kolanami wbitymi w schowek tacy zapakowani jechaliśmy:p Bardzo nie lubię jeździć tym bardziej teraz jak brzuszek wadzi ;)
Wczoraj byłam na badaniu kontrolnym,przeżyłam mały szok gdy wchodząc do gabinetu zobaczyłam obcą panią doktor. Z wrażenia że będę musiała po niemiecku sie dogadać to nawet nie spytałam gdzie moja dotychczasowa gino_O Chciałam podpytać dokładnie co i jak z porodem i polskimi położnymi w Linzu a tu klops.. Ale dowiedziałam się w końcu że będzie DZIEWCZYNKA :):):)

Oo a skad dokladnie jestes bo ja tez z podkarpacia okolice przemysla ;) super ze bedzie dziewczynka. Ech my to teraz jeszcze wozek mamy to juz cale auto zapakowane jak wracamy ☺

reklama
Do góry