reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

No włoski fajne ma gorzej przy kąpieli hehe połowa czasu to zabawa z włosami, a największa masakra jak się jej uleje i te włosy poklei całe :D

Anitaka Laura po pierwszej dawce na Rota przespała pół dnia. Po ostatnich szczepieniach była marudna, ale obeszło się bez gorączki czy senności...

Kulka no najgorzej z facetem na zakupy iść :p gorzej niż kobietą...

reklama
Wow, karolask, zazdroszczę Ci tego czesania;) super!

Aniatka, a czujecie się pewnie w tańcu? My tak średnio pewnie się przed weselem czuliśmy i przygotowaliśmy sobie taki naturalnie wyglądający układ - polecam, wyszło fajnie i mało stresujaco

Tak suknia juz jest. A co do tanca to lubimy razem tanczyc ;) i nie jest sztywno jak czasem to tancza. Takze mysle ze moze tez tak zatanczymy bo nie ma czasu na nauke ;)

Anitaka gratuluje :-)

Ja wczoraj odebralam plecak od miasta. Zawartosc taka sobie ale za to plecak sie przyda jak bede malego w chuscie nosic. Zastanawiam sie czy chodzic do Mag11 (w 11 Bez.) na spotkania mam z dziecmi... zawsze jest tez jakas lekarka to bylabym spokojniejsza... a pytan pewnie bedzie mnostwo :-) Macie jakies doswiadczenia?

Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy super :) następna chustomama, ja tego plecaka jeszcze nie użyłam ani razu hehe
Na te spotkania też mam ochotę, ale jakoś tak mi schodzi...

Dziewczyny a czy wasze dzieciaki lubią siedziec w chuscie??? Tak zastanawiam sie czy jak do pl pojedziemy to czy nie kupic. Bo u nas tylko rece i rece. ;(
Happy niedziekuje ☺mam tylko nadzieje ze wszystko siw uda ;)

Aniatka, u mnie Maja chustę polubiła dopiero po jakimś czasie, a dokładnie to po tym, jak ją wzięłam w chuście na spacer - miała interesujące widoki i była zachwycona. Ale na początku okazywała spore niezadowolenie już po kilku minutach, aż mi było trochę przykro czasami;) Za to teraz już chustę lubi i może w niej długo wytrzymać - chyba dłużej niż ja, bo mnie po 2 godzinach już bolą plery - kupiłam chustę kółkową, więc jest poręczna i szybka w zakładaniu, ale z drugiej strony na jedno ramię tylko. Teraz bym chyba się skusiła na taką prawdziwą do motania.

reklama
Anitaka chustę polecam :) zwłaszcza dla takich klocuszków jak nasze :p
Moja miała mały bunt w 2gim miesiącu, ale jej przeszło na BabyExpo wytrzymała 1,5h i zasnęła ładnie, a miałam wózek w bagażniku na wszelki, bo pierwszy raz tak długo. Na początku może być ciężko, ale warto :) Ja już wypatrzyłam drugą :p czekam tylko, aż się pojawi używana bo nowej się boje :D

Do góry