U nas tez lało i siedzielismy w domku. Noo nosic to mam co ...tym bardziej ze teraz tylko rece i rece. My jedziemy do pl 14 ale na weekend zalatwic sprawy z weselem. Mialysmy zostac juz do konca czerwca ale mamy 2 czerwca szczepienie i musimy wracac. Ale trzeciego jedziemy na 3 tyg. 18 nasz slub... Jak pomysle to mam stresa... A co najlepsze nie mamy pomyslu na pierwszy taniec....ech
reklama
karolask87
Moderatorka
Anitaka to już teraz Gratulacje i najlepszego dla was
A duże wesele? Czy bardziej rodzinnie? Ojjj było przygotowań do wesela nam już 2gi rok stuknie niedługo... my na pierwszy taniec wybraliśmy Walc Wiedeński i o dziwo ładnie wyszło
A duże wesele? Czy bardziej rodzinnie? Ojjj było przygotowań do wesela nam już 2gi rok stuknie niedługo... my na pierwszy taniec wybraliśmy Walc Wiedeński i o dziwo ładnie wyszło
karolask87
Moderatorka
Ale jeśli chodzi i taniec to najważniejsze, żebyście czuli się pewnie, bo to wasza chwila a kawałek macie wybrany już?
karolask87
Moderatorka
ola13650
Fanka BB :)
No super Laura wloski ma super az zazdroszcze tych kucykow i spineczek
Slodziak maly
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Slodziak maly
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KulkaP
Fanka BB :)
Hej weekend szybko zleciał. W sobotę cały dzień po sklepach meblowych chodziliśmy a łóżko nadal nie kupione Mój facet gorzej niż baba niezdecydowany Wczoraj niestety cały dzień lało. Zamiast spacerku maraton filmowy zaliczony ) Dziś byłam na badaniu. Pani mi słodkiego drinka zaserwowała bleeeh... Tak mnie suszyło że myślałam że tam nie wysiedzę
Anitaka gratulacje!! suknie już masz?
Karolask przeuroczo mała wygląda mówiłam że fryzurki możesz czesać jak się patrzy...
Anitaka gratulacje!! suknie już masz?
Karolask przeuroczo mała wygląda mówiłam że fryzurki możesz czesać jak się patrzy...