reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

U nas tez lało i siedzielismy w domku. Noo nosic to mam co ...tym bardziej ze teraz tylko rece i rece. My jedziemy do pl 14 ale na weekend zalatwic sprawy z weselem. Mialysmy zostac juz do konca czerwca ale mamy 2 czerwca szczepienie i musimy wracac. Ale trzeciego jedziemy na 3 tyg. 18 nasz slub... Jak pomysle to mam stresa... A co najlepsze nie mamy pomyslu na pierwszy taniec....ech ;)

reklama
Anitaka to już teraz Gratulacje i najlepszego dla was :)
A duże wesele? Czy bardziej rodzinnie? Ojjj było przygotowań do wesela :) nam już 2gi rok stuknie niedługo... my na pierwszy taniec wybraliśmy Walc Wiedeński i o dziwo ładnie wyszło :)

Ale jeśli chodzi i taniec to najważniejsze, żebyście czuli się pewnie, bo to wasza chwila :) a kawałek macie wybrany już?

A dziekuje. Wesele tak na 110 osob bedzie o ile ktos nie zrezygnuje jeszcze. A kawalek. Hm ogladam filmy na yt i juz sama nie wiem ;) musimy chyba razem zadecydowac ;)

No to nie takie małe :)

Pierwszy kucor i ślinotok, nie mogłam się oprzeć :D

Załączniki

• DSC_5493.JPG
    DSC_5493.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_5506.JPG
    DSC_5506.JPG
    68,8 KB · Wyświetleń: 48
Ooo ja cie... Hahah ale wlosiska :elvis::szok: haha a u nas jest tak. Łucja lysieje :-D

Załączniki

• 20160502_074000.jpg
    20160502_074000.jpg
    445,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Hej weekend szybko zleciał. W sobotę cały dzień po sklepach meblowych chodziliśmy a łóżko nadal nie kupione :angry: Mój facet gorzej niż baba niezdecydowany :D Wczoraj niestety cały dzień lało. Zamiast spacerku maraton filmowy zaliczony :)) Dziś byłam na badaniu. Pani mi słodkiego drinka zaserwowała bleeeh... Tak mnie suszyło że myślałam że tam nie wysiedzę:errr:
Anitaka gratulacje!! :) suknie już masz? :)
Karolask przeuroczo mała wygląda :D mówiłam że fryzurki możesz czesać jak się patrzy... :-D

Do góry