reklama
karolask87
Moderatorka
Anitaka elastyczna do ok 7kg więc małej nie poniesie. Polecam tkaną, skośno krzyżowym splotem. Dołącz do grupy Chusty Polska na face... i do sprzedażowej. Na olx mnóstwo tzw. "pościelówek" to się do niczego nie nadaje i dużo oszutów więc trzeba uważać. Jak chcesz coś polskiego i w miarę taniego to polecam Lenny Lamb albo Natibaby. Tam na grupie wszystko pięknie doradzą łącznie z rozmiarem a co to była za chusta?
Ja kupiłam tu na willhaben.at pasiaka didymosa za 50 € i sprawdza się świetnie
Happy nosidełka super sprawa, ale to dopiero dla siadających dzieciaczków
Ja kupiłam tu na willhaben.at pasiaka didymosa za 50 € i sprawdza się świetnie
Happy nosidełka super sprawa, ale to dopiero dla siadających dzieciaczków
karolask87
Moderatorka
Bawełniana, bawełniana na początek Ja teraz się przyczaiłam na coś z domieszką lnu a jak nie wyjdzie to konopii
Ostatnia edycja:
http://olx.pl/i2/przemysl/q-Chusta/...=0&search[order]=created_at:desc&view=gallery taka w sowy jest tylko bawelniana tzn w poblizu gdzie w pl mieszkam ale chyba za tania i w dodatku nowa wiec bede szukac uzywanej. Zaraz dolacze do mam na fb poczytam co i jak bo kurcze przed weselem jeszcze tyle jezdzenia bedzie a co chwile wyciagac stelaz z bagaznika to mi sie nie usmiecha poza tym mala cos ostatnio w wozku nie za chetnie na spacerach lezy
karolask87
Moderatorka
Haha Bubcia no ja sie przymierzam do tego lnu, ale nowej się boje ale jak nie znajdę to nie będzie innego wyjścia
karolask87
Moderatorka
Anitaka ta Azimi to pojęcia nie mam, wiem że mają też skośno-krzyżowe, ale czy ta taka jest to nie wiem. Nie ma info na temat splotu, ani gramatury. A cena też mi podejrzanie wygląda
reklama
karolask87
Moderatorka
Bubcia a M jak nie chce chust, to niech na rękach nosi za Ciebie hehe, zaraz stwierdzi, że 4 to mało