reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask a jaka masz chuste? Bo patrzylam na olx i znalazlam elastyczne i takie bawelniane. I nie wiem jaka lepsza :)

reklama
Anitaka elastyczna do ok 7kg więc małej nie poniesie. Polecam tkaną, skośno krzyżowym splotem. Dołącz do grupy Chusty Polska na face... i do sprzedażowej. Na olx mnóstwo tzw. "pościelówek" to się do niczego nie nadaje i dużo oszutów więc trzeba uważać. Jak chcesz coś polskiego i w miarę taniego to polecam Lenny Lamb albo Natibaby. Tam na grupie wszystko pięknie doradzą łącznie z rozmiarem :) a co to była za chusta?

Ja kupiłam tu na willhaben.at pasiaka didymosa za 50 € i sprawdza się świetnie :)

Happy nosidełka super sprawa, ale to dopiero dla siadających dzieciaczków :)

Bawełniana, bawełniana na początek :p Ja teraz się przyczaiłam na coś z domieszką lnu a jak nie wyjdzie to konopii :)

Ostatnia edycja:
http://olx.pl/i2/przemysl/q-Chusta/...=0&search[order]=created_at:desc&view=gallery taka w sowy jest tylko bawelniana tzn w poblizu gdzie w pl mieszkam ale chyba za tania i w dodatku nowa wiec bede szukac uzywanej. Zaraz dolacze do mam na fb ;) poczytam co i jak bo kurcze przed weselem jeszcze tyle jezdzenia bedzie a co chwile wyciagac stelaz z bagaznika to mi sie nie usmiecha ;) poza tym mala cos ostatnio w wozku nie za chetnie na spacerach lezy ;)

Anitaka kup tutaj lepiej, tańsze, didymos miękki od nowości,

Karolaska ja kupiłam ostatnio bawełna, wełną, len :) ale jeszcze niezlamana :)

Anitaka jakby coś to ja mam jedna chustę na zbyciu bo aktualnie mam już 4 i M mi karze sprzedać bo po co mi tyle :)

Narazie moze w okolicy cos sie znajdzie. A jak nie to sie do ciebie zglosze. A jak wam idzie z wiazaniem chusty bo jak ogladam filmy na yt to zastanawiam sie czy dam rade ☺

Anitaka ta Azimi to pojęcia nie mam, wiem że mają też skośno-krzyżowe, ale czy ta taka jest to nie wiem. Nie ma info na temat splotu, ani gramatury. A cena też mi podejrzanie wygląda :p

reklama
Do góry