reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

My mialysmy tak jak bylismy na swietach bo i ja i wiktor bylismy przeziebieni. Ale lucji nie lało sie z noska tylko furczalo i zle jej sie oddychalo. Ja mialam wode morska to jej psikalam a potem odciagalam aspiratorem.i jeszcze kupilismy aromaktiv do smarowania na klatke piersiowa i do kapieli no i przeszlo w ciagu dwoch dni. ;)

reklama
Karolask ten balsam baby luff polecam, plecki stópki dwa razy dziennie( tj na noc i raz za dnia) smarować ( u nas pomagał)
Do noska sól i nasivin dla Maluszków a i odciaganie.. i na brzuszku niech lezy jak.pisze Anitaka a jak spi na plecach to tez zeby nie na płasko...
masz moze katarek ten do odkurzacza? Super sprawa, chwilka i juz odciagniete..
Zdrówka dla Córci i Ciebie również :-)

Dzieki dziewczyny :)
Anet mam taki "ręczny" płuc nie czuje już hehe
Pod łóżeczki dołożyłam dodatkowe książki, a ten baby luff gdzie dostanę? Za 2 h mamy lekarza, to może coś doradzi. Oczywiście katar małej w piskach i jedzeniu grzechotek nie przeszkadza :p

W aptece ten baby luuf balsam, tylko on jest od 6 miesiąca kurcze ale skladnikowo jest ok to moze zapytaj lekarza czy mogłabyś Córcię smarować.
...ten do odkurzacza naprawde warto mieć ze wzgledu na siebie i dziecko zeby nie meczyc wkładając po pare razy... ale jak masz płucną kondycje to ściągaj ile wlezie :p
Powodzenia u doktorka :)

Hej dziewczyny! czytam was ale nic mi sie nie chce... ostatnio brak sil i checi, jak nie alergia to bioderka albo cos innego ;-), zaczelismy 33 tydzien, malutki jeszcze glowka do gory... no i chyba pora zamykac ostatnie przygotowania. Jak bede sie dobrze czula to chce wybrac sie w przyszlym tygodniu na Baby Messe.

karolask87 zdrowka dla malej!

anet fajne sa te linki co wstawiasz.

Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie ze ktos z nich korzysta i wogóle zauważa... moje wpisy : )
Edukacja wskazana ze sprawdzonych i wiarygodnych Źródeł...
Happy a Ty nastawiasz sie na kp?
Dobrego samopoczucia... juz blizej niz dalej i zobacYsz Bobaska :D
..nie moze sie odwrócić ale moze jeszcze sie przekręci :) ...akupunktura nic nie pomogła?

Karolask ja tez.mam ten reczny. I wiem jak to jest. ☺ a mala zawsze glowa kreci a jak juz jej ulzy to sie smieje:) mam tez gruszke ale nie uzywam bo to nawet nic niie wyciaga ;)

Happy ja mam nadzieję, że małej przejdzie, bo mam straszną ochotę na to BabyExpo :)

Mała ma tylko katarek i trochę zaczerwienione gardło, więc odradził wszytsko co eteryczne bo może podrażnić bardziej. Ale maść majerankową mogę użyć, tylko gdzie ja ją dostanę tutaj :( w aptece kobieta pierwsze słyszy. Lekarz też nie znał, ale po wytłumaczeniu co to i z czego pozwolił.

reklama
Do góry