My mialysmy tak jak bylismy na swietach bo i ja i wiktor bylismy przeziebieni. Ale lucji nie lało sie z noska tylko furczalo i zle jej sie oddychalo. Ja mialam wode morska to jej psikalam a potem odciagalam aspiratorem.i jeszcze kupilismy aromaktiv do smarowania na klatke piersiowa i do kapieli no i przeszlo w ciagu dwoch dni.
reklama
anet:)
Fanka BB :)
Karolask ten balsam baby luff polecam, plecki stópki dwa razy dziennie( tj na noc i raz za dnia) smarować ( u nas pomagał)
Do noska sól i nasivin dla Maluszków a i odciaganie.. i na brzuszku niech lezy jak.pisze Anitaka a jak spi na plecach to tez zeby nie na płasko...
masz moze katarek ten do odkurzacza? Super sprawa, chwilka i juz odciagniete..
Zdrówka dla Córci i Ciebie również :-)
Do noska sól i nasivin dla Maluszków a i odciaganie.. i na brzuszku niech lezy jak.pisze Anitaka a jak spi na plecach to tez zeby nie na płasko...
masz moze katarek ten do odkurzacza? Super sprawa, chwilka i juz odciagniete..
Zdrówka dla Córci i Ciebie również :-)
karolask87
Moderatorka
Dzieki dziewczyny
Anet mam taki "ręczny" płuc nie czuje już hehe
Pod łóżeczki dołożyłam dodatkowe książki, a ten baby luff gdzie dostanę? Za 2 h mamy lekarza, to może coś doradzi. Oczywiście katar małej w piskach i jedzeniu grzechotek nie przeszkadza
Anet mam taki "ręczny" płuc nie czuje już hehe
Pod łóżeczki dołożyłam dodatkowe książki, a ten baby luff gdzie dostanę? Za 2 h mamy lekarza, to może coś doradzi. Oczywiście katar małej w piskach i jedzeniu grzechotek nie przeszkadza
W aptece ten baby luuf balsam, tylko on jest od 6 miesiąca kurcze ale skladnikowo jest ok to moze zapytaj lekarza czy mogłabyś Córcię smarować.
...ten do odkurzacza naprawde warto mieć ze wzgledu na siebie i dziecko zeby nie meczyc wkładając po pare razy... ale jak masz płucną kondycje to ściągaj ile wlezie
Powodzenia u doktorka
...ten do odkurzacza naprawde warto mieć ze wzgledu na siebie i dziecko zeby nie meczyc wkładając po pare razy... ale jak masz płucną kondycje to ściągaj ile wlezie
Powodzenia u doktorka
Hej dziewczyny! czytam was ale nic mi sie nie chce... ostatnio brak sil i checi, jak nie alergia to bioderka albo cos innego ;-), zaczelismy 33 tydzien, malutki jeszcze glowka do gory... no i chyba pora zamykac ostatnie przygotowania. Jak bede sie dobrze czula to chce wybrac sie w przyszlym tygodniu na Baby Messe.
karolask87 zdrowka dla malej!
anet fajne sa te linki co wstawiasz.
Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87 zdrowka dla malej!
anet fajne sa te linki co wstawiasz.
Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie ze ktos z nich korzysta i wogóle zauważa... moje wpisy : )
Edukacja wskazana ze sprawdzonych i wiarygodnych Źródeł...
Happy a Ty nastawiasz sie na kp?
Dobrego samopoczucia... juz blizej niz dalej i zobacYsz Bobaska
..nie moze sie odwrócić ale moze jeszcze sie przekręci ...akupunktura nic nie pomogła?
Edukacja wskazana ze sprawdzonych i wiarygodnych Źródeł...
Happy a Ty nastawiasz sie na kp?
Dobrego samopoczucia... juz blizej niz dalej i zobacYsz Bobaska
..nie moze sie odwrócić ale moze jeszcze sie przekręci ...akupunktura nic nie pomogła?
karolask87
Moderatorka
Happy ja mam nadzieję, że małej przejdzie, bo mam straszną ochotę na to BabyExpo
Mała ma tylko katarek i trochę zaczerwienione gardło, więc odradził wszytsko co eteryczne bo może podrażnić bardziej. Ale maść majerankową mogę użyć, tylko gdzie ja ją dostanę tutaj w aptece kobieta pierwsze słyszy. Lekarz też nie znał, ale po wytłumaczeniu co to i z czego pozwolił.
Mała ma tylko katarek i trochę zaczerwienione gardło, więc odradził wszytsko co eteryczne bo może podrażnić bardziej. Ale maść majerankową mogę użyć, tylko gdzie ja ją dostanę tutaj w aptece kobieta pierwsze słyszy. Lekarz też nie znał, ale po wytłumaczeniu co to i z czego pozwolił.
reklama