reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

No dam znac :) my dopiero na 18 na wizyte. Ale juz sie pucek robi bedzie wazyc juz z 4kg spokojnie. Tylko mamy problem od soboty mala kupy nie robila jest to nornalne?

reklama
Ola na cycu nawet raz w tygodniu jest normalne :) moja miała fazę że robiła tylko w poniedziałki i piątki :D a teraz jak się jej zachce czasem codziennie, a czasem co 2 czy 3 dni. Dopóki nie ma zatwardzenia, nie boli jej brzuszek i nie robi typowych "króliczych bobków" jest ok :)

My wizyte mamy w piatek o 8 rano. Tez ciekawa jestem ile wazy. Urodzila sie prawie 4 kg teraz troche cialka nabrala ;)

No to super to sie nie martwie. Tez czytalam ze na cycku to normalne ale jednak te 4 dni mi sie wydaje dlugo. No nic poki mala nie placze i sie nie prezy to spokojnie poczekamy na kupke ;)

No Ola ja za pierwszy razem mega panikowałam, jak tak długo nie było. A jak zrobiła, to się w pampersie nie chciało zmieścić ;P i w życiu się tak z kupki nie cieszyłam jak wtedy :)

No karola domyslam sie bo my z kupki tez sie bedziemy cieszyc jak juz bedzie. spokojniejsza bylam jednak jak codziennie przebieralam kupki :p
A jak wasze maluchy spia w dzien tzn ile? Bo moja mala bila wczoraj rekordy od 10 rano do 17 30 wogole nie chciala spac lacznie moze z 20min.

reklama
Moja wstaje ok. 10.00 rano i kładzie się o 22.00 Coś nie chce wcześniej. Nawet jak zaśnie o 21.00 to się skubana za chwile obudzi i nie śpi do 23.00 wtedy.
Czasem przebudzi się koło 5.00 czy 6.00 na godzinkę i idzie spać. W ciągu dnia śpi ok. 3h w sumie. Czasem więcej np. na spacerze zaśnie w wózku itd.

Do góry