reklama
karolask87
Moderatorka
Ola na cycu nawet raz w tygodniu jest normalne moja miała fazę że robiła tylko w poniedziałki i piątki a teraz jak się jej zachce czasem codziennie, a czasem co 2 czy 3 dni. Dopóki nie ma zatwardzenia, nie boli jej brzuszek i nie robi typowych "króliczych bobków" jest ok
karolask87
Moderatorka
Sory za słowo, ale jak widać nasze córy "srają na poniedziałki" hahahaha
karolask87
Moderatorka
No Ola ja za pierwszy razem mega panikowałam, jak tak długo nie było. A jak zrobiła, to się w pampersie nie chciało zmieścić ;P i w życiu się tak z kupki nie cieszyłam jak wtedy
ola13650
Fanka BB :)
No karola domyslam sie bo my z kupki tez sie bedziemy cieszyc jak juz bedzie. spokojniejsza bylam jednak jak codziennie przebieralam kupki
A jak wasze maluchy spia w dzien tzn ile? Bo moja mala bila wczoraj rekordy od 10 rano do 17 30 wogole nie chciala spac lacznie moze z 20min.
A jak wasze maluchy spia w dzien tzn ile? Bo moja mala bila wczoraj rekordy od 10 rano do 17 30 wogole nie chciala spac lacznie moze z 20min.
reklama
karolask87
Moderatorka
Moja wstaje ok. 10.00 rano i kładzie się o 22.00 Coś nie chce wcześniej. Nawet jak zaśnie o 21.00 to się skubana za chwile obudzi i nie śpi do 23.00 wtedy.
Czasem przebudzi się koło 5.00 czy 6.00 na godzinkę i idzie spać. W ciągu dnia śpi ok. 3h w sumie. Czasem więcej np. na spacerze zaśnie w wózku itd.
Czasem przebudzi się koło 5.00 czy 6.00 na godzinkę i idzie spać. W ciągu dnia śpi ok. 3h w sumie. Czasem więcej np. na spacerze zaśnie w wózku itd.