reklama
karolask87
Moderatorka
O właśnie... w C&A te rajstopki były Ja mam 50/56 z H&M to też przydługawe są. Ola Twoja to się w nich pewnie gubi
A co do szczepienia to my idziemy na tą wizytę w sobotę, ale odwołałam szczepienie na Meningo... będziemy tylko mierzyć, ważyć i osłuchiwać kontrolnie przed wyjazdem do PL
A co do szczepienia to my idziemy na tą wizytę w sobotę, ale odwołałam szczepienie na Meningo... będziemy tylko mierzyć, ważyć i osłuchiwać kontrolnie przed wyjazdem do PL
karolask87
Moderatorka
Anitaka wszystko zależy od lekarza. U nas w ordynacji, robią odrazu przy wizycie i ustalają tak wizyty, żeby nie trzeba było co kilka dni z małą biegać z każdym badaniem. Ja tam ekstra na drugi koniec Wiednia jeżdżę ale mam wszystko w jednym miejscu. U nas przy 2MKP było szczepienie na Rota.
Ale wydaje mi się, że większość pediatrów tak ustala terminy.
Ja mam zamiar zaszczepić na to co w MKP, jeśli będzie dobrze przechodzić, a z dodatkowych tylko na kleszcze. Ale to się jeszcze pewnie 100 razy zmieni
Ale wydaje mi się, że większość pediatrów tak ustala terminy.
Ja mam zamiar zaszczepić na to co w MKP, jeśli będzie dobrze przechodzić, a z dodatkowych tylko na kleszcze. Ale to się jeszcze pewnie 100 razy zmieni
Hej dziewczyny mam takie pytanie chodzi o coś na chorobę lokomocyjna dla 2,5 letniego dziecka syropy odpadają bo po każdym wymiotuje z Polskich aptek to już chyba o wszystkim czytałam i nic ciekawego nie znalazlam, może tu w aptece jest coś ciekawszego
karolask87
Moderatorka
Karolaska tak tylko moje dziecko nawet sobie plastra nie pozwoli przykleić bo myśli że jej się coś stało zawsze te bez lękowe sposoby działały tylko teraz jak po Wiedniu jeździmy to ja naciaga nie wiem czy to są nerwy czy się pogorszylo. Teraz do Polski pojedziemy i aż się boję ale o tych bransoletkach też czytałam i chyba spróbuję dzięki
ola13650
Fanka BB :)
Szkoda ze ja o nich nie wiedzialam w ciazy.
Bo przez pierwsze 3msc myslalam ze umre z domu nawet nie bylam wstanie wyjsc. A pol apteki wykupilam na mdlosci i nic nie pomoglo.
Karolask mam pytanie ile finanzant wyplaca co msc na dziecko?
Eh to ja w c&a nie moglam sie doszukac mniejszych rajtuzkow.
Bo przez pierwsze 3msc myslalam ze umre z domu nawet nie bylam wstanie wyjsc. A pol apteki wykupilam na mdlosci i nic nie pomoglo.
Karolask mam pytanie ile finanzant wyplaca co msc na dziecko?
Eh to ja w c&a nie moglam sie doszukac mniejszych rajtuzkow.
reklama
karolask87
Moderatorka
Ola od tego roku dla dzieci do 3ciego roku życia jest 111,80 € plus Kinderabsetzbetrag 58,40 €