reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Bubcia u mnie to samo wczoraj juz nie krwawilam a dzisiaj zas. Do 6 tyg po porodzie powinno przestac ale jak sie karmi piersia to ponoc dluzej sie krwawi. Ale na kontrole warto sie wybrac ja pod koniec msc wlasnie chce isc. Bo odrazu bede chciala tez tabletki anty.

reklama
Ja tydz po porodzie juz przestalam krwawic i nie wiem czy to normalne czy nie . w sumie nacinana nie bylam.. Od poczatku jak urodzilam to krwawienie bylo lekkie i w szpitalu mowili ze jest wszystko super. Wiec nie wiem

Bubcia te krwawienia to raczej normalne. U mnie też tak było bodajże w 5 tyg. Umówiłam termin do lekarza, ale przesunęłam, bo po 2 dniach przeszło. Podobno nawet do 8smego tyg. to norma.

Ola lepiej 49kg niż np. o te 49kg za dużo :D

karolask87 juz jest ;-). Moj chlopczyk wazy calkiem sporo i chyba taki maly nie bedzie. Przy moim wzroscie 157cm w 9 mcu bede chyba Smiesznie wygladac z tak wielkim brzuchem :-D

Dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje, to ja chętnie kilogramy oddam:laugh2: Już po wizycie. Dzidziuś pędzi jak na drożdzach. Już 25cm ma :szok: Strasznie ruchliwy i wstydliwy. Już jest prawie dobrze, ale progesteron i magnez mam dalej przyjmować.

Co do krwawienia nie pomogę, ja przy Eryku krwawiłam 2 dni i to był koniec.

reklama
A czego tu zazdrościć? :blink:Nie dość, że dziecko miałam rozwrzeszczane, to jeszcze zamartwiałam się, że ze mną coś nie tak, bo w końcu kobiety tyle krwawią, a tu po dwóch dniach ustało. Może się zatamowało? Może umrę?:laugh2: Lekarze mówili, że wszystko ok, ale baba i tak sobie domówi;-) ;)

Do góry