karolask87
Moderatorka
Ola, nom jak pisze Bubcia, trochę pochodzi, zwłaszcza jak taka malutka. Moja była dużo większa, miesiąc minął, a ona dalej w niektórych 50, Wszystkie body jakieś takie luźne. Niektóre 56 mam wrażenie, że mniejsze niż 50 :/ Nie można dojść ładu z tymi rozmiarami, więc posortowałam wielkością po swojemu.Ty już chyba w domu z małą prawda?
Bubcia, ojjj moja ma to samo z sikaniem. Zawsze czekam, żeby zrobiła co ma zrobić, a potem jak ją już przewine to i tak puści "kleksa". Przeważnie jak już odkładam śpiącą do łóżeczka. No to dawaj przewijamy jeszcze raz i wtedy zawsze siku
i po wszystkim dosłownie. Ale teraz już się wycwaniłam
mam pod małą zawsze "roboczego" pampersa z niższej półki, na którym pracujemy, jak coś leci to zakrywam
Póki co się sprawdza, ale mała napewno jakoś sobie to obejdzie, żeby sikać dalej po wszystkim
Dziewczyny wasze dzieciaki też robiły takie rzadkie hmmm czasem nawet wodniste dwójeczki?? I to kilka razy dziennie?
Bubcia, ojjj moja ma to samo z sikaniem. Zawsze czekam, żeby zrobiła co ma zrobić, a potem jak ją już przewine to i tak puści "kleksa". Przeważnie jak już odkładam śpiącą do łóżeczka. No to dawaj przewijamy jeszcze raz i wtedy zawsze siku
Dziewczyny wasze dzieciaki też robiły takie rzadkie hmmm czasem nawet wodniste dwójeczki?? I to kilka razy dziennie?