reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

No ja właśnie taki w Polsce zamówiłam na allegro, kurcze przebitki cenowe są naprawdę niezłe w tej Austrii, ja płaciłam za taki przewijak 30 kilka złotych...no ale tak jak piszesz nie o wszystkim się pomyśli przecież, też tutaj kilka rzeczy zamawiałam i szukałam

reklama
@happy a masz dostep online do swojego konta, tam mozesz wpisac w babyclub tez termin porodu i jeszcze przed rozwiazaniem przychodzi dla Ciebie pierwsza paczka... kombinuj :yes:

Anitaka tak sa przewijaki usztywniane ja widzialam w xxxl lutz ale trzeba dac 60euro :/ ja w pl z allegro zanowilam za 30zl a jest sliczny i czasem jest wysylka za granice to cie to wyjdzie max 15euro zamiast 60.

ola13650 zamawialas juz cos z allegro do Austrii? Ja na razie nie chociaz siostra pracuje w tej firmie.. ale wiem tez od niej ze niedlugo za przesylke bedzie sie bardzo malo placilo, duzo wiecej rzeczy bedzie mozna zamowic i bedzie mozna placic karta (ja nie mam w Pl konta)

reklama
Ja mam w pl konto wiec place i wysylaja do austrii bez problemu tylko trzeba wszystko ustalic telefonicznie wczesniej.

Do góry