reklama
Mialam dzis wizyte. Wszystko w porzadku... Robiono mi ktg. Mala caly czas kopała. Aa i miesiac temu byla ulozonela juz glowka do dolu a teraz posladkowo. 13go mam wizyte w szpitalu. Ciekawe co powiedza. Mam nadzieje ze mala jeszcze sie odwroci.
karolask87
Moderatorka
Hej dziewczyny nadrabiam zaległości. Przyznaje, że czytam powierzchownie Marti współczuje z całego serca. Nie poddawaj się
Co do WGKK ja też dostałam list zaraz po tym jak firma wysłała papiery. Doniosłam "termin porodu" i nowy nr konta. Potem list z wysokością WG. Jak sprawa wygląda po porodzie niedługo dam znać. Przetestuje procedury Finanzamtu i KK na własnej skórze. Ale ostatnio wszyscy robią problemy ze wszystkim. Nawet AMS kombinuje i szuka oszczędności.
Co do wagi dziaciaków moja mała "wielka" w 35 +4 ważyła 2500, w 37+3 2800. Termin miał być na 02.01.16
03.01.2016 o 16:15 przedarła się po 7 godzinach naszej ciężkiej bolesnej pracy, siłami natury z waga 3880 (2800 w 38 z usg, hehe dobre sobie) i 51 cm. A pokazując swoje gęste ciemne i mega długie włosy została gwiazdą szpitala
Najciężej z wszystkich pracował tata i córcia
Co do WGKK ja też dostałam list zaraz po tym jak firma wysłała papiery. Doniosłam "termin porodu" i nowy nr konta. Potem list z wysokością WG. Jak sprawa wygląda po porodzie niedługo dam znać. Przetestuje procedury Finanzamtu i KK na własnej skórze. Ale ostatnio wszyscy robią problemy ze wszystkim. Nawet AMS kombinuje i szuka oszczędności.
Co do wagi dziaciaków moja mała "wielka" w 35 +4 ważyła 2500, w 37+3 2800. Termin miał być na 02.01.16
03.01.2016 o 16:15 przedarła się po 7 godzinach naszej ciężkiej bolesnej pracy, siłami natury z waga 3880 (2800 w 38 z usg, hehe dobre sobie) i 51 cm. A pokazując swoje gęste ciemne i mega długie włosy została gwiazdą szpitala
Najciężej z wszystkich pracował tata i córcia
Hej karolask87 i gratuluje :* no ja jestem już w 29 tygodniu ciąży , bo od 4 miesiąca dopiero zaczęłam tu chodzić do ginekologa i załatwiać wszystko tak to chodziłam w Polsce badania krwi i grupę krwi już robiłam, glukozę tez teraz tylko czekam na wizytę u ginekologa 15.01 i własnie na ta wizytę w szpitalu dopiero 27.01 . Napisz jak tam poród przebiegł i jak w szpitalu dobre warunki itp ? bo wiem ze rodziłaś w WSP tak jak ja będę w marcu wiec jestem ciekawa
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama