reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Nic skserowali tylko MKP i powiedzieli ze to tyle i jak pytalam ile i kiedy dostane pieniedzy to mi powiedzieli sume i ze do 8.01 pieniadze beda. Zadzwon tam sobie jutro.

Mialam dzis wizyte. Wszystko w porzadku... Robiono mi ktg. Mala caly czas kopała. Aa i miesiac temu byla ulozonela juz glowka do dolu a teraz posladkowo. 13go mam wizyte w szpitalu. Ciekawe co powiedza. Mam nadzieje ze mala jeszcze sie odwroci.:biggrin2:

A ile wazy? Kurcze no moze sie jeszcze przekreci ma jeszcze troszke czasu. Ja mam wizyte w pon i jestem ciekawa czy dalej jest glowka na dol.

Hej dziewczyny nadrabiam zaległości. Przyznaje, że czytam powierzchownie :) Marti współczuje z całego serca. Nie poddawaj się ;)
Co do WGKK ja też dostałam list zaraz po tym jak firma wysłała papiery. Doniosłam "termin porodu" i nowy nr konta. Potem list z wysokością WG. Jak sprawa wygląda po porodzie niedługo dam znać. Przetestuje procedury Finanzamtu i KK na własnej skórze. Ale ostatnio wszyscy robią problemy ze wszystkim. Nawet AMS kombinuje i szuka oszczędności.
Co do wagi dziaciaków moja mała "wielka" w 35 +4 ważyła 2500, w 37+3 2800. Termin miał być na 02.01.16

03.01.2016 o 16:15 przedarła się po 7 godzinach naszej ciężkiej bolesnej pracy, siłami natury z waga 3880 (2800 w 38 z usg, hehe dobre sobie) i 51 cm. A pokazując swoje gęste ciemne i mega długie włosy została gwiazdą szpitala :)
Najciężej z wszystkich pracował tata i córcia:)

Hej karolask87 i gratuluje :* :) no ja jestem już w 29 tygodniu ciąży , bo od 4 miesiąca dopiero zaczęłam tu chodzić do ginekologa i załatwiać wszystko tak to chodziłam w Polsce :) badania krwi i grupę krwi już robiłam, glukozę tez teraz tylko czekam na wizytę u ginekologa 15.01 i własnie na ta wizytę w szpitalu dopiero 27.01 . Napisz jak tam poród przebiegł i jak w szpitalu dobre warunki itp ? bo wiem ze rodziłaś w WSP tak jak ja będę w marcu wiec jestem ciekawa :)

Pozdrawiam

reklama
Do góry