reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Gratulacje karolask:)
Nie strasz mnie bo u mnie teraz w 37+5 mała wazyla 2900, jak też wyjdzie, że tak dużo jednak to ja jej nie wypchne :p

reklama
A wiecie czy w pierwszym tyg zycia dziecka badania wszystkie sa przeprowadzone w szpitalu czy trzeba isc do lekarza????

Bubcia usg sie myli albo w jedna albo w druga ;) wiec roznie to bywa. Pod koniec ciazy macie jakies czestsze wizyty albo ktg? Jak wogole wasze samopoczucie?

Ja mialam we wtorek wizyte u gin. Mialam pierwsze ktg. W srode mam kontrole ale juz w szpitalu. W 37 tyg bo mala jest posladkowo ulozona. Gdyby nie to to mialabym wizyte w 38 tyg. A czuje sie dobrze tylko boli mnie biodro przy czym chodze jak kalekaa i przewrocic w nocy jest sie ciezko bo boli.

No nie zazdroszcze z tym biodrem. A mowil ci ile mala wazy? Mnie cos od wczoraj kregoslup boli :/ i ogolnie juz wszystko mi dokucza.. Jak dla mnie to za 2tyg moge juz rodzic :p

Ja ostatnią wizytę u giną miałam w 35 tc a w 38 tc w szpitalu, teraz następny raz mam się zgłosić w dniu terminu i dopiero wtedy ktg , mam nadzieję, że mała zdecyduje się wcześniej wyjść:p

Ola ja też mówiłam, że od 1 stycznia to ja rodzić mogę a teraz mała wyjść nie chce, wczoraj przeszłam 5,5 km :) i nic :p

Bubcia ja w sumie to wolalabym wczesniej niz pozniej wiec niech sie dzieje co chce a tez sie nie zapowiada. Ja tez ostatnio sie nachodzilam i oprucz zmeczania zadnych innych objawow.

Ola ja też bym wolała wcześniej niż później bo bardzo bym nie chciała wywoływania a tu jeszcze dwa tygodnie do terminu i nic się nie zapowiada :p a będziecie korzystały z akupunktury?

reklama
Nie powiedzial ile wazy. Nawet nie pytalam. Ale dowiem sie w srode ;) hehe tez chodze ciagle chociaz ostatnio nie az tak jak wczesniej bo boli biodro i nawet nie mam sily wychodzic tym bardziej sama;) ale chcialabym juz malutka miec przy sobie ;)

Do góry