reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

U mnie jest tylko 5kg do przodu 58 waga pokazuje. I nie zapowiada sie na wiecej. Anitaka a ty termin masz na 10.02? (O ile sie nie myle) z om czy z usg? Wlasnie tez nie wiem jak to z tymi formalnosciami.

reklama
Z usg jest 4.02 a z om 5.02 :) :) takze juz.niedlugo. a czy miala z was ktoras bol biodra. Masakra w drugi dzien swiat zaczelo bolec i tak do teraz. Dzis to po schodach wejsc nje.moglam. mam nadzieje ze przejdzie bo boli jak cholera ;(

Ja mam termin na 20.01 ale mała jakoś się nie garnie do wyjścia:p dzisiaj miałam kontrolę w szpitalu i mała waży 2900 więc nie jest za duża :)
A u mnie już 11 kg na plusie ale już prawie koniec :p

Ja mam rozbieżne terminy z om na 29.01 a z usg 7.02 wiec zobaczymy. Ja mam wizyte 11.01 ale pewnie sie nie dowiem ile wazy. Ale patrzac na moj brzuch a raczej na jego brak chyba duza nie bedzie no oby :)
Bubcia a zadnych oznak zblizajacego sie porodu nie ma?
Anitaka no mnie nic narazie nie boli wiec nie pomoge.

Aniag nie martw sie z kazdym tygodniem bedzie lepiej. Ja tez nie moglam nic robic, gotowac... Przez pierwsze tygodnie prawie caly czas lezalam. Teraz (17 tydzien ) jest zdecydowanie lepiej ale czasem jeszcze wymiotuje. Ale to juz nie do porownania z tym co bylo na poczatku. Apetyt tez mi wraca.. Tylko na slodkie nie moge sie patrzec ;-)

No i nie mam pieniedzy z wochengeld. Nie wiem firma miala wyslac i nic... A i nie wiem jak to bedzie bo ja zanioslam im kiedys ten wniosek i byl tam od lekarza ten wpis ktory jest potrzebny. A ksiegowa miala wyslac elektronicznie i nie wiem juz co z tego bedzie bo jutro ostatnia wizyta u gin i nie wiem co.robic

reklama
Anitaka ja tez jeszcze nie dostalam pieniedzy z kk. Dzwonilismy i mowili zeby poczekac na przelew do 8.01 i tez nie dostalam zadnego potwierdzenia a oni wszystko maja i wszystko jest ok. Takze trzeba poczekac

Do góry