reklama
Z usg jest 4.02 a z om 5.02 takze juz.niedlugo. a czy miala z was ktoras bol biodra. Masakra w drugi dzien swiat zaczelo bolec i tak do teraz. Dzis to po schodach wejsc nje.moglam. mam nadzieje ze przejdzie bo boli jak cholera ;(
ola13650
Fanka BB :)
Ja mam rozbieżne terminy z om na 29.01 a z usg 7.02 wiec zobaczymy. Ja mam wizyte 11.01 ale pewnie sie nie dowiem ile wazy. Ale patrzac na moj brzuch a raczej na jego brak chyba duza nie bedzie no oby
Bubcia a zadnych oznak zblizajacego sie porodu nie ma?
Anitaka no mnie nic narazie nie boli wiec nie pomoge.
Bubcia a zadnych oznak zblizajacego sie porodu nie ma?
Anitaka no mnie nic narazie nie boli wiec nie pomoge.
Aniag nie martw sie z kazdym tygodniem bedzie lepiej. Ja tez nie moglam nic robic, gotowac... Przez pierwsze tygodnie prawie caly czas lezalam. Teraz (17 tydzien ) jest zdecydowanie lepiej ale czasem jeszcze wymiotuje. Ale to juz nie do porownania z tym co bylo na poczatku. Apetyt tez mi wraca.. Tylko na slodkie nie moge sie patrzec ;-)
No i nie mam pieniedzy z wochengeld. Nie wiem firma miala wyslac i nic... A i nie wiem jak to bedzie bo ja zanioslam im kiedys ten wniosek i byl tam od lekarza ten wpis ktory jest potrzebny. A ksiegowa miala wyslac elektronicznie i nie wiem juz co z tego bedzie bo jutro ostatnia wizyta u gin i nie wiem co.robic
reklama