reklama
aniag78
Fanka BB :)
maryńka dziękuję Dbaj o siebie kobitko, życzę dużo zdrówka i sił! Pocieszyłaś mnie, porodu naturalnego boję się bardziej niż ognia
Anitaka ja na kolki stosowałam Sab Simplex i Antiflat. Espumisan u małego tylko pogarszał kolki. Jak go jeszcze szczepiłam to dostał Mexalen w czopkach, ale pupcię mu strasznie po nim podrażniło, więc odstawiliśmy. Jedyny lek jaki u niego stosuję to Ibum.
marti_w strasznie mi przykro Życzę Ci szybkiego zajścia w ciąże i zdrowego dzidziusia!
Mdłości mnie już dobijają. Nie mam siły wstawać z łóżka, a co tu pisać o codziennych czynnościach,
Anitaka ja na kolki stosowałam Sab Simplex i Antiflat. Espumisan u małego tylko pogarszał kolki. Jak go jeszcze szczepiłam to dostał Mexalen w czopkach, ale pupcię mu strasznie po nim podrażniło, więc odstawiliśmy. Jedyny lek jaki u niego stosuję to Ibum.
marti_w strasznie mi przykro Życzę Ci szybkiego zajścia w ciąże i zdrowego dzidziusia!
Mdłości mnie już dobijają. Nie mam siły wstawać z łóżka, a co tu pisać o codziennych czynnościach,
Takkk. Jestem teraz w 36 tyg nawet nie wiesz jak sie balam. Na samym poczatku ciazy przed kazda wizyta bylam spieta... Modlilam sie zeby bylo wszystko ok. Ale jak dzidzi zaczelo kopac to juz bylam spokojniejsza. Ja tez.badan nie robilam tzn tylko na tarczyce bo to byc moze moglo.byc przyczyna i biore euthyrox... Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
Dziewczyny jestem od 11 grudnia na muterschutz. Firma miala 15 gr po wyplacie wyslac do gkk dokumenty o wochengeld. Myslalam ze przyjdzie mi jakis dokument z gkk.... A tu nic
Bylam w pl na swieta i dalej nie ma nic. Nie wiem czy mam jakies pieniadze na koncie bo nie sprawdzalam jeszcze. Martwi mnie troche to.... Bo nie chce zostac bez pieniedzy
Bylam w pl na swieta i dalej nie ma nic. Nie wiem czy mam jakies pieniadze na koncie bo nie sprawdzalam jeszcze. Martwi mnie troche to.... Bo nie chce zostac bez pieniedzy
ola13650
Anitaka ja jestem od 4.12 na muttershutz i tez jeszxze nie dostalam mysle ze do konca tygodnia cos wyplaca. U nas jak dzwonisz do kk to podajesz nr ubezpieczenia i udziela ci wszystkich informacjii kiedy i ile pieniedzy dostaniesz.
ola13650
Aniag wspolczuje mdlosci przechodzilam przez to samo przez 2msc myslalam ze umre nic zrobic od miesa mnie odrzucilo jak otwieralam lodowke bylo mi niedobrze dusilo mnie itd. Takze ja tez przezywalam koszmar i nie wierzylam ze to sie kiedys skonczy ale ok 16 17 tyg bylo lepiej.
Bubcia a ty na kiedy termin? Bo juz chyba niedlugo? Ja pod koniec tyg zaczynam 37tyg i juz sie nie moge doczekac zeby miec to juz za soba.
Dziewczyny a u was ogolnie jak z waga? Bo moja stoi w miejscu i sie zastanawiam czy to normalne.
Bubcia a ty na kiedy termin? Bo juz chyba niedlugo? Ja pod koniec tyg zaczynam 37tyg i juz sie nie moge doczekac zeby miec to juz za soba.
Dziewczyny a u was ogolnie jak z waga? Bo moja stoi w miejscu i sie zastanawiam czy to normalne.
reklama
No wlasnie ja dzis sie wazylam i jest 62 czyli niecale kg w miesiac przytylam aaa dziewczyny jak to jest jak zamelduje sie dziecko juz to jak chce sie zlozyc wniosek o familienbeihilfe to potrzebny jest juz paszport???? Tak czytam o tych formalnosciach i.sama do.konca nie wiem