reklama
karolask87
Moderatorka
Widzę, że maleństwa też niemal, że książkowe Super dziewczyny. Co do tycia w ciąży, wszystko zależy od wagi wyjściowej i chyba predyspozycji genetycznych. Niektóre tyją zaledwie 3 czy 4 kilo inne 30. Według tych wszystkich kalkulatorów i przeliczników powinnam przytyć od 13 do 18 kilo. Trzymam się dolnej granicy i jest ok. Waga poszła w górę od 5tego m-ca.
Tylko pierwsze 2 kilo pojawiło się w ciągu pierwszych 2 tyg.po potwierdzeniu ciąży. Organizm się zbuntował bo rzuciłam palenie. A jak było u was?
Tylko pierwsze 2 kilo pojawiło się w ciągu pierwszych 2 tyg.po potwierdzeniu ciąży. Organizm się zbuntował bo rzuciłam palenie. A jak było u was?
karolask87
Moderatorka
Ola zazdroszczę. Bo nie przytyłaś nic tak naprawdę. Te nawet 5 kilo to spokojnie do tej pory tylko dzidzia, łożysko itp. Ja wystartowałam z prawie 50 przy 167cm. Teraz w 37 tyg. jest 12/13 na plusie. Mam nadzieję, że już tak zostanie, a po porodzie połowa zniknie
ola13650
Fanka BB :)
Oo karolask czyli ty to juz prawie ze na dniach mozesz rodzic zazdroszcze ja juz bym chciala miec to za soba. Napewno polowa odrazu po porodzie a pozostale kg w 2tyg zniknie to 12 kg to tez malo. Ja ze starszym synem jak bylam w ciazy przytylam 16kg ale jakos nie bylo tego widac a msc po nie bylo juz nic nadprogramowego
reklama