reklama
Witam. Dawno, bardzo dawno się tutaj nie udzielałam ale postanowiłam wrócić :-)
Jestem mamą 1,5 rocznego chłopca i obecnie oczekujemy narodzin drugiego. Mieszkamy w Grazu jest tu jeszcze jakaś mama z Grazu?
Mam pytanie o żłobki, jak wygląda rekrutacja i jak długo czeka się na przyjęcie dziecka?
Jestem mamą 1,5 rocznego chłopca i obecnie oczekujemy narodzin drugiego. Mieszkamy w Grazu jest tu jeszcze jakaś mama z Grazu?
Mam pytanie o żłobki, jak wygląda rekrutacja i jak długo czeka się na przyjęcie dziecka?
ola13650
Fanka BB :)
Anitaka moja mala czasem strasznie sie wierci i zaczyna mnie to strasznie bolec czasem i tez brzuch coraz czesciej twardnieje. A wasze samopoczucie jak tam dziewczyny?
Fana gratulacje fasolki.
Eh w poniedzialek miala wizyte u lekarza i oprucz 3min usg nic sie nie dowiedzialam :/
Powiedzcie mi dziewczyny waga dziecka na usg na ile jest realna?
Fana gratulacje fasolki.
Eh w poniedzialek miala wizyte u lekarza i oprucz 3min usg nic sie nie dowiedzialam :/
Powiedzcie mi dziewczyny waga dziecka na usg na ile jest realna?
anet:)
Fana gratulacje! Szczęśliwego rozwiązaniai dla Ciebie!
No tak czasem jak mi Syncio gdzies piętke lub inną czesc ciala cos przycisnal to niezle zabolało ale co sie dziwic jak maluszkowi z czasem co raz ciaśniej...
Waga niby jak to mowia... pol kg moze byc mniej lub więcej choc czasem uda sie im prawie trafic z minimalną pomyłką..
Dobrego tygodnia i samopoczucia!!
No tak czasem jak mi Syncio gdzies piętke lub inną czesc ciala cos przycisnal to niezle zabolało ale co sie dziwic jak maluszkowi z czasem co raz ciaśniej...
Waga niby jak to mowia... pol kg moze byc mniej lub więcej choc czasem uda sie im prawie trafic z minimalną pomyłką..
Dobrego tygodnia i samopoczucia!!
marti_w
U mnie podczas porodu pomylili się pół kg.Mila miala ważyć 2300 gr a wyszła 2900gr, także więcej nawet. U mnie dziś znowu krwawienie wystąpiło a wizytę mam dzisiaj. Postanowiłam wcześniej jechać do szpitala i dobrze zrobiłam. Okazało się że mam krwiaka 0,2 cm. Ponoć nie zagraża ciąży i stąd te moje krwawienia. Wiece coś na temat krwiakow w ciąży, miałyśmy z tym doczynienia. A Truskolaski dupek
na tym swoim Przedwojennym sprzęcie tego nie zauważył!!!
I takie buty!
marti_w
Najważniejsze że pojechałam do szpitala,tam mi wszystko wytlumaczyli. Powiedzieli ze jak chce to mogę tam zostać ale nie chciałam
Bubcia501
U mnie mała jak się ćwierci to ciągle boli, tak się mocno wypycha że już czasami się z bólu zwijam, pewnie już taka duża jutro mam wizytę więc się dowiem jaka moja kluseczka już duża
U mnie na combined test wyszło, że mam cyste na jajniku ale powiedziała babka ze się wchłonie no i to prawda była
U mnie na combined test wyszło, że mam cyste na jajniku ale powiedziała babka ze się wchłonie no i to prawda była
reklama
anet:)
Marti baaaardzo dobrze ze do szpitala pojechałaś!!! Nie miałam nic takiego ale w szpitalu jak juz zauważyli to beda pewnie to kontrolowac i bedzie dobrze! A te ich sprzęty... cholerka tyle pacjentek ma a zmienic nie ma kto tylko za usg zdziera ile popadnie razy a g... widzi na nim...