reklama
ola13650
Fanka BB :)
Ja osobiscie to juz bym chciala urodzic i miec to za soba no ale mysle ze 8tyg to juz szybko zleci szczegolnie ze za chwile swieta. Dziewczyny jak to jest z tym tyciem pod koniec ciazy? Bo mi cos ta waga nie idzie w gore. I apetytu to w sumie tez za wielkiego nie mam.
ola13650
Ja przy pierwszym dziecku przytylam 16kg a teraz tylko 5 poki co w sumie to sie ciesze bo po porodzie to pewnie bede wazyc spowrotem 52kg ale bylam przygotowana na przynajmniej 13kg na plusie a tu taka niespodzianka no nic w pon wizyta zobacze ile mala wazy i czy wszystko z nia ok.
Dziewczyny nie martwcie sie. W szpitalu zawsze znajdzie sie ktos kto po polsku mowi. Ja w styczniu po operacji w pelnej narkozie podobno tylko po polsku mowilam. I jak juz sie na dobre obudzilam, to sie dziwilam, ze polska pielegniarke do mnie wyslali
ola13650
Ja na polska pielegniarke raczej chyba nie mam co liczyc ale te kilka dni przezyje. Partner mowi dobrze po niemiecku wiec nie ma tragedi. A tu ginekolog na wizycie robi wogole ktg przy koncowce ciazy czy jak to jest? Bo w pl to co 2 tyg na ktg chodzilam.
U mnie zas sie zapowiada problem z zasypianiem
Jak tam wasze samooczucie? Na swieta zostajecie tu czy jedziecie do pl?
U mnie zas sie zapowiada problem z zasypianiem
Jak tam wasze samooczucie? Na swieta zostajecie tu czy jedziecie do pl?
k-a-l-a
Zaciekawiona BB
Anitaka w Donau nie kąpią, tylko tak obcieraja po porodzie i dopiero e domku kapalismy :-)
Oj tu sie nie zgodze
Rodzilam 19 pazdziernika w Donauspital i mielismy lekcje kapania z nasza mala w roli glownej .
reklama