reklama
karolask87
Moderatorka
Ja smaruje balsamem z Palmersa. Wcześniej raz, od 7 mca staram się 2 razy dziennie jak sobie przypomne. Czasem ten drugi raz jest kremem albo masłem z tej samej serii. Ale wydaje mi się, że dużo zależy od stanu skóry jeszcze daleko sprzed ciąży no i genów.
Niektóre chuchają dmuchają, prawie nie tyją i masakra jest a inne nic nie robia i nic nie ma. U mnie na brzuchu póki co nic i odpukać, mam nadzieję, że tak zostanie. Ale zauważyłam kilka mniejszych na pośladkach. Dokładniej nieco poniżej krzyża na lewo i prawo od kości ogonowej. Cholera wie czemu w takim miejscu
Niektóre chuchają dmuchają, prawie nie tyją i masakra jest a inne nic nie robia i nic nie ma. U mnie na brzuchu póki co nic i odpukać, mam nadzieję, że tak zostanie. Ale zauważyłam kilka mniejszych na pośladkach. Dokładniej nieco poniżej krzyża na lewo i prawo od kości ogonowej. Cholera wie czemu w takim miejscu
A ze cepan smierdzi to wiem. Mama kiedys uzywala. Aaa jak narazie to sie nie powiekszyly te rozstepy. Smaruje 2 razy dziennie wiec moze dlatego. Wczesniej bylo to tylko raz dziennie i moze nie byla skora zbyt nawilzona ale co tam brzuch. Wazne by dzidzi bylo zdrowe
karolask87 a ten balsam z Palmersa to tez w Austrii kupic mozna? Pamietam jak w Londynie kupowalam :-)
Ja zaczelam juz uzywac olejku z Weledy. Poza tym bardzo duzo kosmrtykow zaczelo mnie uczulac :-/ (zwlaszcza dezodoranty).
Ja do teraz (12 tydzien) juz 3 kg przytylam ale bylam chuda wiec teraz rozmiar 34 nosze. Poza spodniami bo czuje ze juz w brzuchu uciskaja... Wole getry.
Ja zaczelam juz uzywac olejku z Weledy. Poza tym bardzo duzo kosmrtykow zaczelo mnie uczulac :-/ (zwlaszcza dezodoranty).
Ja do teraz (12 tydzien) juz 3 kg przytylam ale bylam chuda wiec teraz rozmiar 34 nosze. Poza spodniami bo czuje ze juz w brzuchu uciskaja... Wole getry.
karolask87
Moderatorka
Happy79 pierwszą butelkę miałam z Polski, potem zamawiałam przez internet tutaj. Ale powinni mieć w lepszych drogeriach albo aptekach.
reklama