reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Ja biorę od początku mimo że było ok ale mi ginekolog kazała brać , może miała jakieś podejrzenia Czy coś, że mi kazała no ale biorę od początku , ja nie chcę rad takich dawać ale magnez jest dobry w ciąży i nie da się przedawkowac bo w razie czego by się zwróciło ale wiadomo że lepiej z lekarzem skonsultować
karolask87
Moderatorka
Z DHA co do magnezu zostało mi jeszcze kilka kapsułek, a od 36 tyg. mam odstawić, brałam magnez profilaktycznie bo miałam całą ciąże twardy brzuch. Nie wiafomo od czego, bo wszystkie wyniki w normie. Skórczy łydek nie miałam. A pod koniec ciąży wystarczy mi ten co jest już w witaminach
A jak u was z rozstepami??? Pojawily sie ??? Czy nie. Czego uzywacie??? Mi niestety pojawily sie u dolu brzucha po prawej stronie. Smarowalam kremem dla mam z penaten. Ale nic nie dalo teraz smaruje tez oliwka. Zastanawiam sie czy kupic bio oil. Co myslicie o tym??? Uzywala ktoras z was??
ola13650
Fanka BB :)
Mi sie ani 1 nie zrobil ale to pewnie dlatego ze przytylam dopiero 5kg i mam maly brzuch. Za to ze statszym synem jak bylam w ciazy na udach i po bokach mi sie zrobily rozstepy poki sa swieze to smaruj moze czyms na blizny po porodzie polecam cepam strasznie smierdzi jest tani ale naprawde pomaga wygladza i zmniejsza blizny i niektore rozstepy te plytsze znikaja. Ja sie smaruje zwykla oliwka zeby brzuch byl nawilzony bio oil nigdy nie uzywalam ale slyszalam dobre opinie. Mocno natluszczaj miejsca narazone na rozstepy.
reklama