reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Hehe... oj zapał będzie w moim przypadku napewno. No ja mam coś takiego, że uwielbiam jak coś się dzieję, nowe wyzwania itp. Jak się tylko "ogarnę" to mogę wszystko :) Owszem będę pewnie ledwo żywa, obolała, ale nie ma to tamto i nie ma że boli... a świadomość, że to co będę robić, jest dla maleństwa i jak wielka odpowiedzialność na mnie ciąży jeszcze bardziej zmotywuje :)

Hej dziewczyny wcieło mi posta :( super ze dobrze sie czujecie :) już bliżej jak dalej :) Teraz sie relaksować i czekać na wspaniały dzień ;)

Mi sie wciaz wydaje ze te 2 msc to kupa czasu jakos mi sie to dluzy i ciagnie. Ja juz w sumie nie mam co kupowac bo juz wszystko mam. Teraz tylko wyprac i wyprasowac. A co do ubranek to roznie z tymi rozmiarami ja najmniejsze kupilam na 50cm a i tak sa prawie takie jak te na 56.

Mi też się wydaje , że dwa miesiące to jeszcze dużo czasu ale już koniec listopada, zaraz grudzień święta i po świętach już styczeń:) poza tym teraz nigdy nic niewiadomo :) jedna dziewczyna z forum ze styczniowek już urodziła więc to niekoniecznie jeszcze dwa miesiące :)

Aj dluzy sie dluzy. A ten ten tydzien to juz przesada... Nie wiem moze dlatego ze ostatni w mojej pracy bo od pon mam juz urlop ;) ja najmniejszy rozmiar ubrannek mam jak narazie 56. Zobacze jakie kuzynka mi jeszcze da
Napewno sie przydadza ;) a z tymi rozmiarami to.naprawde roznie w.polsce w pepco kupowalam pajacyk np w rozm 56 i taki malutki a z hm to taki jak 62 . a co najlepsze kupowalam czapeczkenw polsce i chcialam taka bawelniana na wiazanie i takie byly male.ze rozm 68 kupilam a jak wrocilam do domu to patrze a z.hm czapeczka rozm 62 jest o.wiele.wiekszy niz to 68 takze rozmiar rozmiarowi nierowny ;)

Dziewczyny a na ile wybieracie Karenz?? Ostatnio w pracy dostalam kartke ktora mam przyniesc jak dziecko sie urodzi z wariantem ktory wybralam. Mowili mi ze jak na rok lub dwa to moge wrocic a jak na trzy to niestety juz nie ;) ja wybieram na 2 lata juz wczesniej o tak myslalam.;)

reklama
No dokladnie tak samo jak ja. Tez biore wariant 20+4. Jakos mi najbardziej odpowiada chociaz do obecnej pracy wracac nie bede ;)

Do góry