reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

No ja tez przewiduje taki zestaw na wychodne ze szpitala najwygodniej latwe i szybkie do zalozenia. Dziewczyny a na kiedy wy macie terminy porodow?

reklama
Hmmm ja kupowalam na poczatku w rozm 56 mam kilka ciuszkow a reszta w 62. A nie kupuje duzo bo dostane jeszcze ciuszki wiec zobacze co sie przyda a co bede jeszcze musiala dokupic ale prawie wszystkie ciuszki ktore teraz mam sa wlasnie w rozm 62 ;)

Forum wraca do żywych widzę :) Ale mam zaległości. Odnośnie torby do szpitala, moja będzie całkiem spora. Musze mieć swoje wygodne ciuchy na sobie. W szpitalnych koszulach, będę mieć mniej zapału do życia. Będę się czuć jakbym była chora. Co do wyjścia ze szpitala, swoje maleństwo mam zamiar ubrać dokładnie tak jak wy. Chyba, że na zewnątrz wciąż będzie 20°C :)
Termin podobno 02/01/16
Ubranka... Co firma to inna rozmiarówka :/ Moje niektóre 56 są jak 62, a 62 jak 68. A może zaniżone w drugą stronę? Zauważyłam podczas prasowania. Masakra jakaś.

Macie już wszystko kompletnie przygotowane??
No i stresujecie się powoli przed porodem?

Hej Dziewczyny byłam dzisiaj na kolejnym szczepieniu mojego Szkraba. A tam pediatra poinformowała mnie o szczepionce przeciwko meningokokkom. I stąd moje pytanie, czy zdecydowałyście się na to szczepienie? Oczywiście chce dla mojego Skarba jak najlepiej i pieniądze tu nie grają roli, ale chcę żebyście podzieliły się swoimi odczuciami. Co o tym sądzicie? ☺ będę wdzięczna za każdy post...

reklama
Ja mam dość dużo ubranek Ale ja dużo dostałam więc dlatego :)

Hmm ja do szpitala też wezmę jakiś dres czy coś bo nie chce ciągle w koszuli chodzić
Zastanawiam się czy rożek brać czy też jest w szpitalu ?
No i bierzecie jakąś muzykę na porodowke? Bo u mnie w dokumentach do szpitala jest lista i między innymi właśnie żeby wziąć muzykę na porodowke i tak się zastanawiam

U mnie jeszcze niegotowe, prawie wszystko wyprane, i część poprasowane ale jeszcze sporo zostalo no i chciałabym torbę do szpitala spakować już powoli żeby później stresu nie mieć
Ja w sumie stresu nie mam mimo że to już coraz bliżej :)

Do góry