reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dzięki wielkie za informacje! Jestem naprawdę bardzo wdzięczna, to w takim razie działam czym prędzej, bo kończę 21 tydzień a w piątek jadę na dwa tygodnie urlopu do Polski ufff, dzięki i wszystkiego dobrego dziewczyny!

Doskonale cię rozumiem :) przechodzę to samo bo u mnie 26tc więc ciągle się zastanawiam co jeszcze załatwić muszę :)

A ja mam też takie pytanie, czy dziewczyny dostalyscie po porodzie receptę na milchpumpe czy kupowalyscie?

Karolka napisz do niej na FB lub zadzwon, nr dostepne położnych pl na polonice.
Bubcia ja poprosiłam położna jeszcze w szpitalu po porodzie, przed wyjściem zeby mi wypisała recepte bo warto sobie wypożyczyć na wszelki wypadek.

juz właśnie rozmawialam tez z jedną z położnych i ma mi się dowiedzieć czy to rzeczywiście jest must have czy opcjonalnie można, ale nie trzeba, także zobaczymy, no a o polonice zupełnie zapomniałam

reklama
Do góry