reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

Vici: U mnie troche sie dzialo ;-)Po kilku latach staran bez sukcesow zoperowali mi polipa, wykryli niedoczynnosc tarczycy... w czerwcu wielka niespodzianka -okazalo sie, ze jestem w ciazy. Niestety w 7 tygodniu stracilam ciaze... teraz znow sie staramy, dodatkowo w styczniu zaczynamy starania o adopcje :szok:...

reklama
O, szkoda. My do Polski aż na święta w grudniu. Ale za dwa tygodnie przyjeżdżają tesciowie że szwagierka i dziećmi. Stwierdzili że do grudnia nie wytrzymają bez Jaśka. A kilometrów mało nie jest.13 godzin trzeba jechać.

Czy wiecie moze jak zalatwic e-card dka noworodka? Zostalo nam 8 dni do terminu a ja pojecia nie mam jak to ogarnac... dodam ze przed ciaza normalnie pracowalam , o ile to ma jakies znaczenie :p

Kala u nas przyszla do domu nic wczesniej nie zalatwisz poki dziecka nie ma jeszcze. W szpitalu ci wszystko powiedza. Nieraz i meldunek i inne rzeczy mozesz zalatwic w szpitalu.

reklama
Do góry